A Haber Yeni Sezonda İddalı - Son Dakika
Magazin

A Haber Yeni Sezonda İddalı

A Haber Yeni Sezonda İddalı

Türkiye'nin haber kanalı A Haber, yeni yayın kuşağında iddialı programlara yer veriyor.

23.10.2013 06:03  Güncelleme: 08:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Haber, yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Bundan iki yıl önce Nisan ayında yayın hayatına başlayan kanal, hızlı bir yükselişe geçti. Her sezona yeni atılımlarla başlayan A Haber ekibi, yine çok iddialı... Türkiye'nin ilk HD yayın yapan haber kanalı olarak dikkat çeken A Haber'in bu sezondaki yeniliklerini görmek için Beşiktaş'taki stüdyolarına konuk olduk. Her programın ekibi hummalı bir çalışma içerisinde... Dinamik bir ortamda çalışan televizyoncular, oradan oraya koşturarak yenilikleri hayata geçirmek için çalışıyor. Türkiye'nin bütün değerlerini kanalda göstermek isteyen yönetici kadrosu, kurumun yayın ilkelerini de göz önünde bulundurarak herkese hitap eden programlar hazırlıyor.

HER YAŞA HİTAP EDİYOR

24 saat canlı yayın yapan kanal, herkesin gün boyu izleyeceği yeni programları izleyicilerle buluşturuyor. Türkiye'nin her meslek grubundan vatandaşa seslenen A Haber'de, gençlerden yaşlılara herkes kendisinden bir şeyler bulabiliyor. Kendilerine özgü programlar ortaya koymaya çalışan kanal, Türkiye'nin en genç kanalı olmakla beraber tecrübeli kadrosuyla dikkat çekiyor. En ünlü yazar, spiker ve habercilerin yer aldığı A Haber, bu sezon izleyicileri eski dönemlere de götürüyor. Günün belirli saatlerinde ajanslar yayınlayan A Haber'de, izleyiciler eski alışkanlıklarına geri dönüyor. Zengin yayın içeriğine sahip programları hayata geçiren kanal; spor, ekonomi ve güncel alanlarda da dikkat çekiyor. En çok spor yayını yapan kanallar arasında yer alan A Haber, yayının yüzde 20'sini bu alana ayırıyor. Maçların ardından ünlü isimler futbol yorumu yapıyor.

YENİ GÜN

RADYO TURKUVAZ'DA DA DİNLENEBİLİYOR

İbrahim Sadri ve Birsu Eren'in birlikte sunduğu 'Yeni Gün'; A Haber ve Radyo Turkuvaz ortak yayınıyla ekrana geliyor. Saat 06.00'da ekrana gelen programla ikili; yurtta ve dünyadaki gelişmeleri izleyici ile sıcağı sıcağına paylaşıyor. Program; sağlık, spor ve kültür-sanat köşeleriyle de ilgi görüyor.

AKŞAM AJANSI

SICAK GELİŞMELER ANI ANINA KARŞINIZDA

Tecrübeli haberci Özge Özsağman, hafta içi her gün; gün boyu yaşanan önemli ve sıcak gelişmelerin detaylarını 'Akşam Ajansı'yla ekrana taşıyor. Canlı bağlantılar ve günün analiziyle zenginleşen yayın, saat 17.00'den itibaren seyirciyle buluşuyor. İzleyenler, gündemden kopmuyor.

YÜZDE 100 SİYASET

PAZARTESİLERİ EKRANA GELECEK

Sevilay Yükselir'in sunduğu 'Yüzde 100 Siyaset', artık perşembe günleri değil, pazartesi günleri saat 21.30'da ekranda olacak. Salih Tuna ve Avni Özgürel'in yorumlarıyla katıldığı programda; gündemdeki konular konuşuluyor. Gündem oluşturan program, izleyicinin de büyük beğenisini topluyor.

GECE AJANSI

GÜNE SON NOKTAYI 'GECE AJANSI' KOYUYOR

Günün en son noktası, her gün A Haber'de 'Gece Ajansı'yla konuluyor. Programda; spor, ekonomi, içdış siyaset, kültür, müzik ve tasavvufun da aralarında bulunduğu her konu konuşuluyor. Duygu Leloğlu'nun sunduğu, saat 24.00'te ekrana gelen 'Gece Ajansı' isimli program, gündemi de belirliyor.

FARKLI KONULARA PARANTEZ AÇIYORLAR

Basın sektörünün tüm artı ve eksilerinin ele alınacağı 'Medya Dünyası', Fatih Er'in sunumuyla hafta içi her gün 10.30'da ekrana geliyor. Nihan Günay'ın sunduğu ve rutin gündemin dışındaki konulara parantez açan 'Satır Arası' programı ise saat 11.35 ve 15.35'te seyirciyle buluşuyor. Hafta içi her akşam 19.15'te Selin Ongun'un sunumuyla 'Bi Sormak Lazım', hemen ardından saat 20.15'te ise Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu 'Kadraj' ekrana geliyor.

YAŞASIN HAFTA SONU DEMEK İÇİN

Hafta sonları da A Haber, dopdolu. Cumartesi ve pazar günleri, saat 06.00'da Hilal Özdemir, 'Ajans/Hafta Sonu' kuşağı ile karşınıza çıkıyor. İclal Aydın'ın sunduğu 'Yaşasın Hafta Sonu', cumartesi ve pazar 09.15'te seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Cumartesi günleri; 'Memet Özer Hayatın Tadı' ile lezzetli yemekleri, Timur Sırt 'On Hayat'la teknolojinin hayata yansıyan yüzünü ekrana taşıyor. Cumartesi günleri saat 19.15'te Can Okanar; 'Anlatılmamış Öyküler'le, karşınıza çıkıyor.

PAZAR GÜNLERİ DE DOLU DOLU

Cumartesi ve pazar günleri yayınlanan 'Medikal' ile Esra Kazancıbaşı hastalıkların teşhisi ve tedavisini anlatıyor. Pazar günleri Özlem Denizmen; 'Para Durumu', Şelale Kadak ise 'İş'te Hayat'la tatilinizi şenlendiriyor. Halit Bolkan'ın sunduğu 'Otorite'; otomobil dünyasının bilinmeyenlerini meraklıları için ekrana taşıyor.

SPOR EKRANI

ZİRAAT KUPASI'YLA ÖN PLANA ÇIKIYOR

Son iki sezondur Ziraat Türkiye Kupası'nı HD yayın kalitesiyle ekrana taşıyan A Haber; naklen yayınlar, kupa özel programları ve seçkin yorumlarla 52'nci kupa heyecanını da yansıtacak. Serkan Korkmaz moderatörlüğünde Hıncal Uluç, Kemal Belgin ve Erol Kaynar'ın futbol üzerinden hayatı yorumladığı '90'A', her salı saat 22.30'da A Haber'de yayınlanıyor.

CANAN BARLAS İLE GÜNDEM

GÜNDELİK HAYAT VE DEĞERLİ İSİMLER

Tecrübeli gazeteci Canan Barlas, her çarşamba saat 21.30'da 'Canan Barlas ile Gündem'le karşınıza geliyor. Programda siyasetten sanata, dış politikadan ekonomiye gündelik hayatın içindeki konuları birbirinden değerli isimler tartışıyor. Konular günün ve haftanın gündemine göre belirleniyor.

DEŞİF

SUÇLULARI 'DEŞİFRE' ETMEKTEN ÇEKİNMİYOR

Ekranların iddialı araştırma programı 'Deşifre', Mehmet Ali Önel yönetiminde ekrana gelmeye devam ediyor. Program; yolsuzlukları, saklı kalanları ve suçluları her cuma saat 21.30'da A Haber ekranlarında 'deşifre' ediyor. Önel, her hafta farklı bir konunun üzerine korkusuzca gidiyor.

YAZ-BOZ

DİLER VE HAZAR EZBER BOZUYOR

Ergün Diler ve Bekir Hazar, A Haber ekranlarında, Türkiye üzerinde oynanan oyunları masaya yatırıp kurulan tezgahları ortaya çıkarmak için canla başla çalışıyor. 'Yaz Boz' her cumartesi, saat 23.30'da ekrana geliyor. Programda; o güne kadarki uydurma senaryoların gerçeği gün yüzüne çıkıyor.

5 KUŞAK

HER KUŞAK KENDİ GÜNDEMİNİ BELİRLİYOR

Banu El moderatörlüğündeki '5 Kuşak'ta her hafta; beş farklı kuşak ve her kuşaktan bir kişi, gündemi kendi bakış açılarıyla değerlendiriyor. Her perşembe saat 21.30'da bu beş kişi, kendi kuşaklarını A Haber ekranlarında temsil ediyor. Ortaya çok ilginç diyaloglar ve farklı bakış açıları çıkıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin A Haber Yeni Sezonda İddalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement