En Ünlü First Lady Türkiye’ye Geliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

En Ünlü First Lady Türkiye’ye Geliyor

En Ünlü First Lady Türkiye’ye Geliyor

Dünyaca ünlü EVİTA Müzikali, 12-24 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da sahnelenecek!

06.04.2011 10:33  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şimdiye kadar yazılmış en ünlü şarkı sözlerine ve sahne müziklerine sahip, 20'nin üzerinde ödüle layık görülen dünyanın en seçkin müzikallerinden EVİTA, Avea'nın ana sponsorluğunu ve BKM organizasyonu ile İstanbullu sanatseverler ile buluşacak.

Bill Kenwright prodüksiyonu ile Avrupa turneleri kapsamında İsviçre, Avusturya ve Almanya'da sahnelenen EVİTA Müzikali, Avea'nın desteğiyle 12-24 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde sahnelenecek. İstanbul Kongre Merkezi'nde 16 gösteri sunacak olan EVİTA Müzikali, Arjantin'in eski devlet başkanlarından Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hayatını Tim Rice'ın şarkı sözleri ve Lloyd Webber'in müzikleri eşliğinde görkemli bir şov ile anlatıyor. Tüm dünyada defalarca tiyatro, sinema ve müzikal olarak sahnelenen müzikal göz kamaştırıcı kostümleri, dansları ve müzikleri ile izleyenleri büyülüyor.

O Balkondan ' Don't Cry For Me Argantina' Söylenecek

Eva Peron rolünde Abigail Jaye, CHE rolünde Mark Powell'in yer aldığı EVİTA Müzikali'nin unutulmaz balkon sahnesinin de aralarında bulunduğu etkileyici dekorları için İstanbul Kongre Merkezi'ne 6 tır dolusu prodüksiyon malzemesi kurulacak.

Neredeyse tüm dünyanın bildiği Don't Cry For Me Argentina şarkısını bugüne kadar Madonna, Sinead O'Connor, Joan Baez, Olivia Newton-John, Shirley Bassey, Donna Summer, Tom Jones ve Lea Salonga'ya kadar pek çok ünlü isim seslendirdi. Milyonlarca kişinin Youtube üzerinden tıklayarak dinlediği şarkının Madonna yorumu 2.500.000 kişi, Sinead O'Connar yorumu ise yaklaşık 3.000.000 kişi tarafından izlendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun ' 'Türkiye'nin en yenilikçi ve genç operatörü Avea olarak, toplumsal hayata değer katan kültür-sanat projelerini hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, dünyanın en seçkin müzikallerinden Evita'nın ana sponsorluğunu üstlenmenin heyecanını yaşıyoruz. Nisan ayında İstanbul Kongre Merkezi'nde sahnelenecek Evita Müzikali'nin tüm sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacağına inanıyoruz. Sadece 2000 şanslı Avealı Evita Müzikali biletlerini ayrıcalıklı olarak %20 indirim ile alabilecek. Sanata ve müziğe destek olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat En Ünlü First Lady Türkiye’ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement