En Yeni Teknolojilerin Çanakkale Çıkartması! - Son Dakika
Güncel

En Yeni Teknolojilerin Çanakkale Çıkartması!

14 Mart Perşembe günü yapılan etkinlikte HP'nin en son ürün ve teknolojileri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle aktarıldı.

14.03.2013 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de bilgisayar ve yazıcı alanlarında 11 yıldır pazar lideri olan HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları'nın Çanakkale ayağını 14 Mart Perşembe günü,iş ortağı Teknik Bilişim'in katkılarıyla gerçekleştirdi. Çanakkale Akol Otel'de yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, en son HP ürün ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılarla paylaştı.

Dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti HP ElitePad 900, aralarında HP Ultrabook9470'in de bulunduğu her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetlerine dair tüm ayrıntılar etkinlikte tüketicilerle paylaşıldı.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, müşteri toplantıları ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "IDC rakamlarına göre 2012 yılında laser ve inkjet yazıcıların da dahil olduğu toplam yazıcı pazarında dört çeyreğin ortalaması bazında HP yüzde 47'lik pazar payıyla lider durumda bulunuyor. HP yine 2012 yılının son çeyreğinde bilgisayar pazarında yüzde 15,2'lik pazar payı ile lider konumda. Tüketicilerimizin bizi 11 yıl boyunca kesintisiz lider yapması, ürün satmakla kalmayıp satış öncesi, sırası ve sonrasında dairesel bir müşteri memnuniyeti yaratan servislerimizin başarısını gösteriyor. HP Türkiye olarak bu misyonu devam ettiriyor ve tüm yurttaki müşterilerimizi ilk ağızdan dinliyor, onlara HP ürünlerinin avantajlarını anlatıyoruz. Çorlu'daki fabrikamız sayesinde tüketiciye ulaşması aylar süren yeni ürünlerimizi artık günler içerisinde ulaştırabiliyoruz. Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan bir marka olarak küresel çapta ulaştığımız büyüklük artık Türkiye'deki tüketicilerimize daha hızlı bir şekilde yansıyor. Türkiye'nin en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından biriyiz. Baskı Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu'nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi. Teknoloji merkezlerimizin yanı sıra ülke çapında toplamda 6 bin bayimiz ile tüketicilerimize ulaşıyoruz. Ayrıca Türkiye çapındaki tüm elektronik perakendecilerde HP ürünleri bulabiliyorsunuz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Yeni Teknolojilerin Çanakkale Çıkartması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement