Ender's Game Uzay Oyunları 08 Kasım'da Sinemalarda - Son Dakika
Güncel

Ender's Game Uzay Oyunları 08 Kasım'da Sinemalarda

Ender\'s Game Uzay Oyunları 08 Kasım\'da Sinemalarda

Film, ORSON SCOTT CARD'ın çok satanlar listesinde başı çeken, Hugo ve Nebula ödüllü aynı adlı romanı ENDER'S GAME'den uyarlama.

09.10.2013 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakın bir gelecekte, düşman bir uzaylı ırkı olan Formic'ler Dünya'ya saldırmıştır. Bu saldırıda efsanevi Uluslararası Filo Komutanı Mazer Rackham (Ben Kingsley)'ın kahramanlıkları olmasaydı, her şey yok olmuş olabilirdi. Bir sonraki saldırının ise ne zaman geleceği kimse tarafından bilinmiyor. Olası saldırıya karşılık hazırlık yapan muteber Albay Hyrum Graff (Harrison Ford) ve Uluslararası Ordu, geleceğin Mazer'ını, dünyayı kurtaracak kahramanı bulabilmek en yetenekli ve dahi olan genç ve taze beyinleri Savaş Okulu'nda eğitiyor.

Ender Wiggin (Asa Butterfield) isimli utangaç fakat bir o kadar da stratejik yetenek sahibi olan bir çocuk, bu seçkin askerler arasına alınır. Savaş Okulu'na vardıklarında, Ender giderek artan zorlu eğitimleri ve simülasyonları ustalıkla ve hızlıca geçerek diğerlerinden ayrılıp, eğitmenlerinin saygılarını kazanır. Ender kısa zamanda Albay Graff tarafından ordunun yeni umudu olarak ilan edilir ve bu da Komutanlık Okulu'na yükselmesine sebep olur. Burada bir kez daha Mazer Rackham'ın eğitiminden geçer ve Dünya'nın geleceğini belirleyip, insan ırkını korumak için askerlerini komuta etmeyi öğrenir. Ve destansı savaş başlar…

Kitap serisi Türkiye'de Altıkırkbeş Yayınları tarafından yayınlandı.

Bu efsanevi maceranın başrollerinde Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Viola Davis ve Abigail Breslin gibi ödüllü ve usta oyuncularla, yıldızı yeni parlayan genç oyuncular yer alıyor.

Filmin müziklerine ise Hollywood'da "Transformers: The Game", "Hannibal", "Karayip Korsanları" gibi çok sayıda ünlü film için beste yapan Steve Jablonsky imza atıyor.

Bilim-kurgu, macera türlerinde yeni bir çığır açacak film, özel efektleri ve çok beğenilen hikayesiyle izleyenleri büyüleyecek bir yapıt. Efsane 08 Kasım'da sinemalarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ender's Game Uzay Oyunları 08 Kasım'da Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement