Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanının Cüzdanını Çalan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanının Cüzdanını Çalan Hırsızlar Yakalandı

Bakırköy'de ünlü bir alışveriş merkezinde Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı Muhammed Rusli'nin parasını çalan 2 şüpheli yakalandı.

04.01.2019 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy'de ünlü bir alışveriş merkezinde Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı Muhammed Rusli'nin parasını çalan 2 şüpheli yakalandı.

Bakırköy Florya'da bulunan ünlü bir alışveriş merkezinde 1 Ocak günü meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti. İstanbul'a seyahat için gelen Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı Muhammed Musli ve ailesi yemek için bir restorana oturdu. Çantasını ise oturduğu sandalyeye asan Rusli ve ailesi sohbet etmeye başladı. Bu sırada restorana gelen 2 şahıs ise Rusli'nin arkasındaki masaya oturdu. Bir anlık boşluktan istifade eden 2 zanlı, çanta içerisinde 8 bin doların bulunduğu cüzdanı alarak kayıplara karıştı. Cüzdanının çalındığını fark eden Rusli ise durumu polise haber verdi.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Kimlik tespitlerinin ardından ekipler operasyon için düğmeye bastı. Düzenlenen operasyonda Polonya uyruklu A. Rais ve Cezayir uyruklu S. Bouabid yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete getirilen şüphelilerin benzer suçlardan kayıtlarının olduğu ortaya çıktı.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde yapılan işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanının Cüzdanını Çalan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement