Endonezyalı Köylüler, Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zannetti - Son Dakika
Dünya

Endonezyalı Köylüler, Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zannetti

Endonezya'da adada yaşayan köylüler, karaya vuran şişme kadının gökten düşen bir melek olduğunu zannetti. Elbiseler giydirilen şişme kadın ile ilgili efsaneler ortaya çıkınca polis olaya el koydu.

11.05.2018 11:52  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Endonezyalı köylüler, sahile vuran şişme kadını cennetten düşen bir melek olduğunu zannederek kutsanmış olduklarına inandılar. Olayı duyan ve toplumsal huzursuzluktan korkan polis yetkilileri duruma müdahale ederek köylülerin "ilahi müdahale" teorisini yalanladı.

POLİS EL KOYDU

Yerel polis şefi Heru Pramukarno AFP'ye verdiği demeçte, "Memurlarımız geldiğinde, düşen 'meleğin' sadece bir cinsel ilişki oyuncağı olduğunu gördüler" dedi. Şişme kadının bulunduğu sırada ağladığı gibi pek çok hikaye halk arasında kısa sürede yayıldı. Polis, "melek"in huzursuzluğa yol açabileceği konusunda artan heyecandan endişe duyduktan sonra olayı araştırmaya karar verdi.

GÜNEŞ TUTULMASI İLE BAĞLANTI KURDULAR

Cinsel ilişki oyuncağı şişme kadının, köylüler tarafından Endonezya'nın merkezindeki Sulawesi'ye bağlı Banggai adalarında balık avlarken bulunduğu açıklandı. Güneş tutulmasının hemen ertesi günü gerçekleşen olayda, köylüler iki olay arasında bağlantı kurarak bunun ilahi bir olay olduğuna inandı.

BAŞÖRTÜSÜ TAKIP GEZDİRDİLER

Şişme kadını bulan adam onu evine götürdü ve üstünü giydirdi. Genç adam, annesinin de yardımıyla başörtüsü dahi taktıkları ve bir an olsun yanından ayırmadığı şişme kadını tekne gezisine bile çıkardı.

İnternet erişimi olmayan adada halkın, cinsel ilişki oyuncağının ne olduğunu bilmediği açıklandı.


Endonezyalı Köylüler, Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zannetti
Endonezyalı Köylüler, Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zannetti

Son Dakika Dünya Endonezyalı Köylüler, Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zannetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • #DEĞİŞTİR " : bu memlekette radyodaki arapca türküyü kuran-ı kerim diye dinleyen çok cahil var hatta menzil diye bir yeri hac diye ziyarete gidip sevinenler var bu ülkede " 11 3 Yanıtla
  • HALIL: OA BİR SEYMI BİZİM ULKEMIZDE UCAKTAN DUSEN DIŞKIYI SİFA DIYE YÜZÜNE SÜREN VAR CAHILER HERYERDE VAR 8 2 Yanıtla
  • Wtf: Bu şişmenin ağzı yuvarlak değil ama? Demek ki o fonksiyonu yok 4 6 Yanıtla :): :) :) :) :) :) 0 0
  • Bora: Keske ben bulsaydim..Is yok para yok..Evlenemiyoruzda .. Otururduk ben konusur o dinlerdi.. 9 1 Yanıtla :): :) :) :) :) 2 0 bora efendi yazana cevap: Türkiyede yaşıyoruz..Genç isşsizlerin intiharlarını bir araştır internetten (Okumuş atanamayan öğretmenler dahil)..Dolar olmuş 4 buçuk lira ? Sen nerde yaşıosun onu de hele..Boş yapma çok şey yazarımda yobaz kafan almaz.. 0 0
  • X: Şişme kadını melek zannetmişlermişmişmiş.....geçin bunu onlar senden benden iyi biliyo şişme kadınla pozisyon yapmayı. 7 1 Yanıtla
  • Özgür : En azından bizimkiler gibi sapık bir zihniyete sahip değiller 8 0 Yanıtla
  • zorba: din manyakları.. 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement