Enerji Verimliliği Buluşmasında Son 10 Gün - Son Dakika
Ekonomi

Enerji Verimliliği Buluşmasında Son 10 Gün

3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı açılışına son 10 gün.

02.01.2012 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31. Enerji Verimliliği Haftası kapsamında 12-13 Ocak 2012 tarihleri arasında

İstanbul Wow Convention Center'da 3. kez organize edilecek olan Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı açılışına 10 gün kaldı.

Enerji verimliliği ile ilgili ulusal ve uluslararası firmaların büyük ilgi gösterdiği organizasyon; bu sene geçmiş yıllara oranla büyüyerek toplamda 80'i aşkın firmayla ve 1.500 m2 sergi alanıyla 3. kez sektörüyle buluşmaya hazırlanıyor.

Fuarla eş zamanlı yürütülecek olan forumun bu seneki konusu ise Türkiye'nin Enerji Verimliliği Stratejileri ve Mevzuatı kapsamında sanayide, binalarda ve yerel yönetimlerde enerji verimliliğinin rolü detaylı olarak işlenecektir. Çok sayıda akademisyen, bürokrat, ABD'den, İspanya, Japonya ve Hollanda'dan enerji verimliliği alanındaki uzmanlar bilgi ve tecrübelerini paylaşacaktır.

Yine bu yıl forum ve fuarımızı enerji yatırımcıları, mimarlar, mühendisler, kamu yetkilileri, avm - hastane - otel teknik müdürleri, yerel yönetimler, enerji danışmanları, enerji firması yetkilileri ve uzmanları, enerji sektöründe faaliyet gösteren tedarikciler ziyaret edecektir.

2011 Yılı Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması ödülleri ve TÜBİTAK – Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü işbirliği ile Ortaöğretim Öğrencileri Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması, ilköğretim okulları arasında resim ve öykü yarışması ödülleri ilgili bakanlarımız tarafından verilecektir.

Enerji Verimliliği sektörü çatısı altında bir çok markanın iştirak ettiği fuarımızda henüz yerinizi ayırtmadıysanız sizi de bu ticari ve bilimsel platformda katılımcılarımız arasında olmaya davet ediyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Enerji Verimliliği Buluşmasında Son 10 Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement