Enerjisa'dan Öğrencilere "Enerji Verimliliği Eğitimleri" - Son Dakika
Yerel

Enerjisa'dan Öğrencilere "Enerji Verimliliği Eğitimleri"

Enerjisa\'dan Öğrencilere "Enerji Verimliliği Eğitimleri"

Enerjisa, enerji tasarrufu ve çevrenin korunması ile ilgili ilkokul öğrencilerine "Enerji Verimliliği Eğitimleri" veriliyor.

11.11.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerjisa, enerji tasarrufu ve çevrenin korunması ile ilgili ilkokul öğrencilerine "Enerji Verimliliği Eğitimleri" veriliyor.

Enerjisa, sosyal sorumluluk alanındaki faaliyetleri kapsamında 'Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum' sloganıyla ilkokul çağındaki çocuklar için 'Enerji Verimliliği ve Çevreyi Koruma' ile ilgili eğitimler veriyor.

Seyhan ilçesindeki Evliya Çelebi İlkokulu'nun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, gönüllü eğitmenler Burcu Yalçın ve Mustafa Beyaz çevre okullardaki toplam 400 öğrenciye enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda slaytlar eşliğinde bilgiler vererek çeşitli sorular sordu. Sorulan sorulara cevap verebilmek için minik öğrenciler birbirleri ile yarıştılar.

Yaklaşık bir saat süren eğitimlerin ardından öğrencilerin eğlenmesi için renkli kostümler ile profesyonel tiyatro sanatçıları tarafından hazırlanan "Bremen Mızıkacıları" adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Etkinliğin sonunda ise öğrencilere resim defteri ve doğanın korunması ile ilgili bilgi kartları dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enerjisa'dan Öğrencilere 'Enerji Verimliliği Eğitimleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement