Enes Kılıç: Birlikspor'da Mutluyum - Son Dakika
Güncel

Enes Kılıç: Birlikspor'da Mutluyum

Kocaeli Birlikspor A Takımı ile antrenmana çıkan U-19 takımının file bekçisi Enes Kılıç "haftanın konuğu" oldu. 17 yaşındaki Enes İzmit Endüstri Meslek Lisesi AMP 12.A Makine Bölümü'nde okuyor.

22.09.2017 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her gün Sakarya'dan gelerek U-19 takımının kalesini daha iyi koruyabilmek için antrenmanlara katılan 17 yaşındaki genç kaleci Enes Kılıç, "Birlikspor'da olmaktan mutluyum. Hedeflerim için burayım ve pes etmeyeceğim" diyor

Sakarya'da yaşayan Enes her gün okulu ve antrenmanları için İzmit'e ve Körfez'e gelip gidiyor. Çiftçilikle uğraşan babasının desteğini arkasına alan Enes birçoğu eski takım arkadaşı olan A takımı oyuncularını ailesi gibi görüyor. Onlarla antrenmana çıkmayı özlediğini de sözlerine ekliyor.

BURADA MUTLUYUM

Zorluklara karşı pes etmenin kendisine yakışmadığını belirten genç kaleci Enes Kılıç, "Hedeflerim var ve onlara ulaşmak için ben bu fedakarlıkları yapmak zorunda hissediyorum. Pes etmek bana göre değil.

Sakaryagücü'nden buraya geldim ve burada 3. yılım. Geldim çünkü; buranın benim için basamak olduğunu ve beni iyi yerlere taşıyacağını biliyorum. Arkadaşlarım da benim ailem gibi. Hepsini çok seviyorum. Burada olduğum için mutluyum" dedi.

ENES KILIÇ-

***

"Hep A takımımızla
çalışmak istiyorum"

İkinci kez A takım antrenmanına davet edilen U-12 takımının kalecisi Efe Müştak, "Burada ortam çok güzel. Moralim çok yerinde. Futbolcu ağabeylerimle vakit geçirmek de beni mutlu ediyor. Hep A takımla antrenmana çıkmak istiyorum" dedi

BURDA ORTAM ÇOK GÜZEL
Kocaeli Birlikspor A Takımı antrenmanına ikinci kez katılan U12 takımının kalecisi Efe Müştak, "U-12 kalecisiyim. A takımla antrenmanlara çıkıyorum. Moralim çok yerinde. Çok mutluyum. Bu ikinci antrenmanım. Artık buraya alıştım. Burada ortam çok güzel. Kulübe geldiğimde sadece antrenmana çıkmıyorum. Futbolcu ağabeylerimle birlikte vakit geçiriyoruz. Duş alıyorum, yemek yiyorum, sohbet ediyoruz. Herkes bana ağabeylik yapıyor.
ÇOK YARDIM EDİYORLAR
Antrenmanda ve sonrasında bana yardımcı oluyorlar, yönlendirme yapıyorlar. Kalecilik konusunda çok yardımcı oluyorlar. Yapamadığım şeyleri düzeltiyorlar. Dikkat etmem gereken şeyleri söylüyorlar. Kaleci ağabeylerim yaptıklarını iyi izlememi ve aynısını yapmamı tembihliyor. Kaleci antrenörümüz Fırat Hoca (Çakmak) da çok iyi bir hoca. Onun beni çalıştırması beni çok mutlu ediyor. Onu da çok seviyorum.
HEP A TAKIMLA ÇIKSAM
Ben A takımla ilk kez antrenmana çıktıktan sonra herkes gazetelerden bunu öğrenmiş. Beni gördüklerinde tebrik ettiler, "Çok iyi" dediler. Onlar güzel şeyler söyleyince benim antrenmana çıkma isteğim daha da arttı. Hep A takımla antrenmana çıkmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enes Kılıç: Birlikspor'da Mutluyum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement