Enes Kubat İzmir Ekibinde - Son Dakika
Spor

Enes Kubat İzmir Ekibinde

Enes Kubat İzmir Ekibinde

Transferde hareketli günler geçiren Altınordu, geçen sezon MKE Ankaragücü ile şampiyonluk sevinci yaşayan Enes Kubat'ı renklerine bağladı.

08.08.2018 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde hareketli günler geçiren Altınordu, geçen sezon MKE Ankaragücü ile şampiyonluk sevinci yaşayan Enes Kubat'ı renklerine bağladı.

Boluspor'dan Sefa Yılmaz ve Konyaspor'dan Ali Yaşar'ı da renklerine bağlayıp kadrosunu güçlendiren Altınordu, Ankaargücü'nden Enes Kubat ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Orta sahanın sağında forma giyen 24 yaşındaki Enes Kubat, bugüne kadar Osmanlıspor, Ankaragücü, Göztepe ve Kartalspor formaları giydi. Göztepe ile 2014-2015 sezonunda 2. Lig şampiyonluğu yaşayan Enes Kubat, geçen yıl Süper Lig'e çıkan Ankaragücü'nde 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 18 maça çıktı. Kariyerinde 4 Süper Lig, 31 Birinci Lig, 95 2. Lig maçı bulunan Enes Kubat, çeşitli kategorilerde 78 kez gol sevinci yaşadı.

"İZMİR'DEN ŞAMPİYON OLARAK AYRILMIŞTIM"

Göztepe ile şampiyonluk yaşadığı 2014-2015 sezonundan sonra yeniden İzmir'e döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Altınordu, yüz yıla yakın tarihi ve son dönemde Türk futbolunda oluşturmaya çalıştığı devrim ile köklü ve çağdaş bir kulüp. Böylesine örnek bir kulüpte forma giyeceğim için mutluyum. İzmir'den şampiyon olarak ayrılmıştım. İnşallah şampiyon olarak yeniden dönüş yaparım" dedi.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Enes Kubat İzmir Ekibinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement