Enez'de batan teknede kaybolan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Enez'de batan teknede kaybolan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Enez\'de batan teknede kaybolan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Edirne'nin Enez ilçesinde geçtiğimiz pazar günü yaşanan tekne faciasının ardından devam eden arama kurtarma çalışmalarında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

14.11.2020 16:14  Güncelleme: 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enez ilçesinden balık tutmak için açılan ancak dönüş yolunda alabora olan teknedeki 4 kişi, Enez Limanı açıklarında denize düşmüştü. Olayın ardından Murat Erden, 4 saat boyunca yüzerek kıyıya ulaşmayı başarırken yapılan arama çalışmalarında Uğur Soydan kurtarılmıştı.

ÜZÜCÜ HABER GELDİ

Denizden ve havadan Gökçeada kıyılarına kadar genişleterek yapılan arama-kurtarma çalışmalarından üzücü haber geldi. Ege Denizi'nde kaybolan Hasan Soydan'ın cansız bedenine sabah saatlerinde ulaşıldı. Kimlik tespitinin yapılmasının ardından, vefat eden kişinin Soydan olduğu belirlendi.

Enez'de batan teknede kaybolan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

DİĞER KAYIP ŞAHIS ARANIYOR

Edirne'nin İpsala ilçesinde yaşayan Murat Erden (32), Uğur Soydan (27) ve kuzeni Hasan Soydan, balık tutmak için pazar günü sabah saatlerinde Enez'e gitti. 3 kişi, Enez Limanı'ndan Kemal Abay'a (52) ait 4,5 metre uzunluğundaki 'Eylül 17' adlı balıkçı teknesine binip, Saros Körfezi'ne açıldı. Ancak bir süre sonra 4 kişinin olduğu tekne, fırtınada alabora olup, battı. Kıyıdan yaklaşık 4 mil açıkta batan teknedeki Murat Erden, yaklaşık 4 saat yüzerek, karaya çıktı ve durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgede Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince hem havadan hem de denizden arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Uğur Soydan da bir süre sonra sağ kurtarılarak, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Arama- kurtarma ekipleri, bugün saat 09.30 sıralarında, ilçe sahili açıklarında 1 kişinin cansız bedenini bularak, kıyıya çıkardı. Savcı ve polisin incelemesinin ardından Enez Devlet Hastanesi morguna konulan cansız bedeninin, ailesinin teşhisi sonucu Hasan Soydan'a ait olduğu belirlendi. Kayıp Kemal Abay'ı ise arama- kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Enez'de batan teknede kaybolan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement