Engelli Basketbolcular Doludizgin - Son Dakika
Güncel

Engelli Basketbolcular Doludizgin

Engelli Basketbolcular Doludizgin

Kamil Ocak Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyoduna 19–12 önde giren Gaziantep temsilcisi, ilk yarıyı da 38–25 kapattı.

09.12.2013 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'i Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 6'cı haftasında kendi sahasında oynadığı maçta İstanbul Yıldız Engelli Spor Kulübü'nü 78–64 yendi.

Maçın ikinci yarısını da kontrolü altında tutan Mavi–Beyazlı takım, üçüncü periyodu 61–48 yaparak aradaki farkı arttırdı.

Kaptan İbrahim'in yıldızlaşarak 45 sayı ile oynadığı maçta, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligde son üç maçını da kazanarak üst sıralara yükselmeye başladı.

Maçı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, karşılaşma sonrasında tüm oyuncularını ve teknik ekibi tebrik etti.

İstanbul Yıldız takımı karşısında maçı baştan sona kadar üstün götürdüklerini vurgulayan Göksen, "Her geçen gün daha iyi bir takım oluyoruz. Son üç haftada üç galibiyet alarak çıkışımızı sürdürdük. Bugün de oyuncularımız üstün bir performans gösterip ligde iyi bir takım olduğumuzu kanıtladılar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Bu hafta ligde karşılaşmaların açık lise sınavından dolayı yapılmayacağını belirten Göksen, bir sonraki hafta ise Adana deplasmanına gideceklerini kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 12 takımlı ligde 4 galibiyet 2 mağlubiyet ve 10 puanla 5'ci sırada yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Basketbolcular Doludizgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement