Engelli Basketbolcular Urfa'ya Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Engelli Basketbolcular Urfa'ya Hazırlanıyor

Engelli Basketbolcular Urfa\'ya Hazırlanıyor

Antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde bayram tatilinden sonra yeniden maç hazırlıklarına başlayan Mavi–Beyazlı engelliler, çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda devam ediyor.

22.10.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele verecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde bayram tatilinden sonra yeniden maç hazırlıklarına başlayan Mavi–Beyazlı engelliler, çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda devam ediyor.

Bu sezon lige galibiyet ile başlamak istediklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, "Geçen sene şampiyon olduğumuz ikinci ligde iyi bir takımımız vardı. Aynı başarıyı bu sene 1. Lig'de de gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Gaziantep'te engelli sporuna önem verdiklerini ve bunun için bir basketbol takımı kurduklarını vurgulayan Göksen, "Yöneticilerimiz Hayrettin Hafif ve Nihat Aydıngüler'in gayretleri ile iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kaliteli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir takımımız var. İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu sene takımın başında antrenör Erdinç Kılıç'ın olacağını belirtti. Göksen, İstanbul Dostluk Takımı'ndan Mithat Çetin ile Akın Celal Güral'ı, Şanlıurfa Engelli Takımı'ndan Musa Bulut'u, Aydın Engelli Takımı'ndan ise Zehra Torun'u transfer ettiklerini kaydetti.

3 Kasım'da Şanlıurfa deplasmanında Şanlıurfa Engelliler ile oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk maçından galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Basketbolcular Urfa'ya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement