"Engelli Bireyler İçin Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi" - Son Dakika
Yerel

"Engelli Bireyler İçin Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi"

"Engelli Bireyler İçin Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi"

Proje kapsamında Elazığ'da çalıştay düzenlenecek.

16.12.2013 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valiliği'nin ev sahipliğinde, Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) işbirliğiyle yürütülen, Avrupa Birliği (AB)  tarafından da finanse edilen "Engelli Bireyler İçin Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında Elazığ'da çalıştay yapılacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 17-18 Aralık'ta yapılacak çalıştaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Gazi Alataş, WHO Türkiye Temsilcisi Maria Cristina Profili, Avrupa Birliği Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Birimi Başkanı Javier Menendez Bonilla'dan oluşan heyet  de katılacak.

Sağlık konusunda birçok konun ele alınacağı çalıştayda, WHO ve Avrupa Bölgesi Sağlık ve Kalkınma için Yatırımlar Program Sorumlusu Francesco Zambon, Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Ofisi Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Risk Faktörleri Program Yöneticisi Toker Ergüder, Trafik Güvenliği Program Yöneticisi Serap Şener, Engelli Bireyler İçin Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi Yöneticisi Ledia Lazeri, Elazığ Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ile Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Fatih Karaboğa konuşma yapacak.

Çalıştay kapsamında 18 Aralık'ta Vali Ömer Faruk Koçak başkanlığında Hazar Baba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenecek Yerel Yönlendirme Komitesi Toplantısı'na ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Gazi Alataş'ın yanı sıra ildeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılacak. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Engelli Bireyler İçin Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement