Engelli Bireyler Kum Heykellerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Engelli Bireyler Kum Heykellerle Buluştu

Engelli Bireyler Kum Heykellerle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 8'incisi düzenlenen Kum Heykel Festivalinde engelli bireyleri kum heykellerle buluşturdu.

24.06.2014 16:23  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 8'incisi düzenlenen Kum Heykel Festivali'nde engelli bireyleri kum heykellerle buluşturdu. Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelli Dayanışma Merkezi ve Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi'nde eğitim gören engelli bireyler, Lara plajında açılan Kum Heykel Festivali'ni ziyaret etti. Yaklaşık 150 engelli bireyin katıldığı Kum Heykeller Festivali gezisi eğlenceli bir ortamda geçti.

Engelli bireyler, 60 sanatçının 1,5 ayda aralıksız çalışarak yaptığı ve 'İmparatorluklar 2' temasıyla sergilenen kum heykelleri tek tek inceledi. Dünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal ile Napolyon, Cengiz Han ve 1'inci Petro gibi tarihi kişiliklerin kumdan heykellerine hayran kalan engelli bireyler, bol bol fotoğraf çektirdi.

Engelli bireylerin bu tarz faaliyetlerle topluma karıştığını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, "Bu etkinliklerle güzel geri dönüşler alıyoruz. Engellilerimizin aileleriyle aralarındaki bağ daha da kuvvetleniyor. Birey olarak daha aktif oluyorlar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Bireyler Kum Heykellerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement