Engelli Çocukları Olan Ailenin Yolu Asfaltlandı - Son Dakika
Yaşam

Engelli Çocukları Olan Ailenin Yolu Asfaltlandı

Engelli Çocukları Olan Ailenin Yolu Asfaltlandı

Hilvan’da çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, engelli iki çocuğu olan Ertem ailesinin evinin bulunduğu yolu asfaltladı.

26.08.2017 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hilvan'da çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, engelli iki çocuğu olan Ertem ailesinin evinin bulunduğu yolu asfaltladı. Ana yoldan eve gelirken sıkıntı yaşayan aile, çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

2017 plan ve program çerçevesinde Hilvan ilçesinde asfalt çalışmasını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Bahçecik ve Karaburç Mahallesi arasındaki güzergahta asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, güzergah üzerinde kalan ve engelli iki çocuğuyla yaşayan Ertem ailesinin evlerinin bulunduğu yolu da asfaltladı.

Ailenin talebine anında karşılık veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ev ile ana yol arasındaki bölgeyi asfaltlayarak çalışmalarını tamamladı. Engelli çocuklarını hastaneye götürüp getirirken servis araçlarının çocuklarını yol kenarında bıraktığını ve bu nedenle zorluk yaşadıklarını anlatan baba Ertem "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sayesinde artık çocuklarımızı getiren servis araçları evin önüne kadar gelebilecek. Eskiden yol bozuk olduğu için servis araçları çocuklarımı yol kenarında bırakıyordu. Şu anda Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfaltı yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Engelli Çocukları Olan Ailenin Yolu Asfaltlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement