Engelli Kursiyerlerden 'Payitaht Abdülhamid' Setine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Engelli Kursiyerlerden 'Payitaht Abdülhamid' Setine Anlamlı Ziyaret

Engelli Kursiyerlerden \'Payitaht Abdülhamid\' Setine Anlamlı Ziyaret

–BAĞCILAR Belediyesi Engelliler Sarayı'nda eğitim alan 23 kursiyer, "Payitaht Abdülhamid" dizisinin setini ziyaret etti.

29.05.2017 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

–BAĞCILAR Belediyesi Engelliler Sarayı'nda eğitim alan 23 kursiyer, "Payitaht Abdülhamid" dizisinin setini ziyaret etti. Kursiyerler, Sultan Abdülhamid karakterini oynayan ünlü oyuncu Bülent İnal'a kendi yaptıkları Sultan Abdülhamid'in yağlıboya tablosu ile dizide kullanılan bastondan esinlenerek yaptıkları bastonu hediye ettiler.

İzmit Sekapark film platosundaki dizinin çekildiği yerleri görme imkanı bulan kursiyerler büyük heyecan yaşarken, dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek sürpriz hediyeler için teşekkür etti.

"ARTIK ENGELLİLERİ İŞ VE SOSYAL YAŞAMDA GÖREBİLİYORUZ"

Engelli kursiyerlere meslek öğrettiklerini ve onları sosyal yaşama hazırladıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şöyle konuştu:

"Kursiyerler Engeliler Sarayı'nda öğrendikleriyle birbirinden değerli ürünler yapıyorlar. Artık onları iş ve sosyal yaşamın içerisinde görebiliyoruz.Kursiyerlerimizi görgü ve bilgilerini geliştirmeleri amacıyla da tarihi ve turistik yerlere götürüyoruz. Bu sosyal ve kültürel gezi kapsamında da Payitaht Abdülhamid dizisinin setine götürdük. Misafirperverliklerinden dolayı Bülent İnal ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Kursiyerlerden 'Payitaht Abdülhamid' Setine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement