Engelli Meclisi Üyeleri Taşdelen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Engelli Meclisi Üyeleri Taşdelen'i Ziyaret Etti

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu Üyelerini makamında konuk etti.

02.06.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu Üyelerini makamında konuk etti.

Çankaya Kent Konseyi Başkanı Tevfik Kızgınkaya, Genel Sekreter Mustafa Coşar ve Çankaya Engelli Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Alper Taşdelen'i ziyaret etti. 20 Nisan 2016 tarihinde yapılan Genel Kurulda seçilen Engelli Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleriyle tanışan Taşdelen, fikir alışverişinde bulundu. Engelli Meclisi Başkanı Ali Fuat Mengüç ile Kurul Üyeleri Ali Ulusoy, Yusuf Sayyıdan, Yusuf Dugan, Tülin Düger, Hülya Saygı, Ersan Petekkaya ve Zafer Gökçan engelliler için yeni önerilerde bulundu.

"FİKİRLERİNİZ BİZE YOL GÖSTERECEK"

Spor, kültür-sanat ve gündelik yaşama dair yapılabilecekler hakkında fikirlerin konuşulduğu görüşmede Taşdelen, Çankaya'da engelli vatandaşların toplumsal yaşama katılımı açısından çalışmaların artarak süreceğini ifade etti. Engelliler için önemli projelerin uygulandığını belirten Taşdelen, bu konuda kurul üyelerinin Çankaya Belediyesi'ne yapacağı desteğin önemine değinerek, "Fikir ve düşünceleriniz engelli vatandaşlarımız için daha güzel işler ortaya çıkmasında bize yol gösterecektir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Meclisi Üyeleri Taşdelen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement