Fotoğraftaki kişiyi tanıyan çıkmayınca engelli memuru bıçakla rehin aldı - Son Dakika
3.Sayfa

Fotoğraftaki kişiyi tanıyan çıkmayınca engelli memuru bıçakla rehin aldı

İzmir'de elindeki fotoğrafla bir binanın önüne gelen Emin S. fotoğraftaki kişinin binada olup olmadığını sordu. Bina sakinlerinden istediği cevabı alamayan adam, bina önündeki engelli memuru bıçakla rehin aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri Emin S.'yi fotoğraftaki kişiyi bulmaya yardımcı olacakları sözleri ile ikna etti. Engelli memuru serbest bırakan şahıs gözaltına alındı.

04.06.2021 12:58  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Alsancak'ta meydana gelen olayda, Ticaret Bakanlığı Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün önüne gelen Emin S., çevredekilere gösterdiği fotoğraftaki kişinin binada olup olmadığını sordu. Ancak fotoğraftaki kişiyi tanıyan çıkmadı. Bir süre sonra Emin S., cebinden bıçak çıkarıp, bina önündeki engelli olan memur Mehmet Atalay S.'yi rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, çevredeki kişileri uzaklaştırıp, şüpheliden Mehmet Atalay S.'yi bırakmasını istedi. Polis, aradığı kişiyi bulmasına yardımcı olacağını söyleyerek Emin S,'yi ikna etti. Mehmet Atalay S.'yi bırakan Emin S. gözaltına alındı.

Fotoğraftaki kişiyi tanıyan çıkmayınca engelli memuru bıçakla rehin aldı

YALAN SÖYLEDİKLERİNİ DÜŞÜNMÜŞ

Emin S.'nin emniyetteki sorgusunda, olaydan bir gün önce 'Ege' isimli biriyle alkol aldığını, ardından bu kişinin kendisini taciz ettiğini, Ege adlı kişinin olayın yaşandığı binada çalıştığını söylediğini, onu bulabilmek için binaya gittiğini söylediği belirtildi. Çevredekilere 'Ege'nin fotoğrafını gösterdiğini ancak kimsenin tanımadığını, bunun üzerine yalan söylediklerini düşündüğü için Mehmet Atalay S.'yi rehin aldığını belirten Emin S., ayrıca Mehmet Atalay S.'ye zarar vermek gibi bir niyetinin olmadığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emin S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Fotoğraftaki kişiyi tanıyan çıkmayınca engelli memuru bıçakla rehin aldı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Fotoğraftaki kişiyi tanıyan çıkmayınca engelli memuru bıçakla rehin aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement