Engelli Öğrenciler Murat Boz'u Memleketine Davet Etti - Son Dakika
Genel

Engelli Öğrenciler Murat Boz'u Memleketine Davet Etti

Engelli öğrenciler Murat Boz'u memleketine davet ettiZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Mesleki Eğitim Okulu'nda eğitim gören öğrenciler şarkısını seslendirdikleri şarkıcı Murat Boz'a seslenerek memleketine davet etti.

13.02.2018 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli öğrenciler Murat Boz'u memleketine davet etti

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Mesleki Eğitim Okulu'nda eğitim gören öğrenciler şarkısını seslendirdikleri şarkıcı Murat Boz'a seslenerek memleketine davet etti.

Kdz. Ereğli ilçesinde çoğunluğu otizmli ve zihinsel engelli çocuklardan oluşan öğrenciler kendisi de Kdz. Ereğlili olan şarkıcı Murat Boz'u 3 Mayıs 2018'de Kdz. Ereğli ilçesinde düzenlenecek engelliler haftası etkinliğinde buluşmaya davet etti.

Otizmli öğrenci Emirhan Odabaş, piyano çalıp çok sevdiğini söylediği şarkıcı Murat Boz'u Ereğli'ye çağırdı. Kafalarına Murat Boz'un resminin bulunduğu maske takıp yöresel Kaptaş oyun havası eşliğinde oynayan öğrenciler şarkıcı Murat Boz'a "Seni istiyoruz" diye seslendi.

Engelli öğrenciler, Murat Boz'un "Adını bilen yazsın" isimli en popüler şarkılarından birini söyledi. Müzik öğretmeni Selim Vatan'ın gitarı, otizmli öğrenci Emirhan Odabaş'ın piyanosu ile eşlik ettiği şarkıyı okulun özel eğitim öğretmenlerinden Öncü Saçılık da işaret dili ile söyledi. Şarkının sonunda öğrenciler işaret dili ile Murat Boz'a "Seni çok seviyoruz, seni buraya bekliyoruz" dedi.

Otizmli öğrenciler ayrıca gazetecilerin kamerasına konuşup "Murat Boz seni çok seviyoruz. Şarkılarını hep dinliyoruz. Seni okulumuza davet ediyoruz. Lütfen gel" dedi.

7 Mart 1980 yılında Kdz. Ereğli ilçesinde doğan, ilk ve ortaokulu burada tamamlayan Murat Boz'un engelli öğrencilerin davetine nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor.

Engelli Öğrenciler Murat Boz\'u Memleketine Davet Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Engelli Öğrenciler Murat Boz'u Memleketine Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli'de Tarımsal Kalkınma İçin Yüzde 50 Hibeli Gübre Desteği
    09 Nis Kocaeli'de Tarımsal Kalkınma İçin Yüzde 50 Hibeli Gübre Desteği

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimin kesintisiz devam etmesi amacıyla meyve sebze yetiştiricilerine yüzde 50 hibeli katı organomineral gübre desteği sağlıyor. Üreticilerin yoğun ilgi gösterdiği desteğin başvuruları tamamlandı ve gübre dağıtımı Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacak.

  • Gaziantep'te Bayram Öncesi Kolonyalara Yoğun İlgi
    09 Nis Gaziantep'te Bayram Öncesi Kolonyalara Yoğun İlgi

    Gaziantep'te Ramazan Bayramı öncesi çarşıda büyük yoğunluk yaşanırken vatandaşlar doğal kokulardan oluşan kolonyalara ilgi gösteriyor. Kolonya, geleneksel ziyaret kültürünü yaşatmanın yanı sıra dezenfektan özelliğiyle de tercih ediliyor. Kolonya alırken kaliteye dikkat edilmesi gerektiği vurgulanırken, fiyatlar litre başına 120-150 TL arasında değişiyor.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ESHOT personeliyle bayramlaştı
    09 Nis İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ESHOT personeliyle bayramlaştı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumlarda görev yapan personelle bayramlaşma programına ESHOT ile başladı. Başkan Tugay, personele hitaben, 'Büyük bir sorumluluk duygusu ile iyi hizmet sunuyorsunuz. Bunu daha da kaliteli hale getirmek için hep birlikte çalışacağız. Sizleri tanıdığım ve aynı ortamda çalışma fırsatı bulduğum için büyük mutluluk duyuyorum' dedi.

  • AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı
    09 Nis AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

    AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • Oltulu kadın girişimci Ayşe Avcı, Azerbaycan'a arı ürünleri ihracatı gerçekleştirdi
    09 Nis Oltulu kadın girişimci Ayşe Avcı, Azerbaycan'a arı ürünleri ihracatı gerçekleştirdi

    Oltu Organize Sanayiinde faaliyet gösteren Ayşe Avcı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından sağlanan 20 milyonluk destekle açtığı arı ürünleri fabrikasının ilk ihracatını Azerbaycan'a gerçekleştirdi. Avcı, projeye başlamasında ve üretim sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etti ve fabrikasında bal mumu, fondan şekeri, arı yemi maddesi, arı invert şurubu, kovan ve çerçeve üretimi yapıldığını belirtti.

  • Yavuz Ağıralioğlu,
    09 Nis Yavuz Ağıralioğlu, "İYİ Parti'ye dön" diyenlere kapıyı kapattı: Altyapısını tamamladığımız siyasi hazırlığın içerisindeyiz

    27 Nisan'da düzenlenecek olan İYİ Parti kurultayı öncesi, teşkilatın Yavuz Ağıralioğlu'na dönmesi için baskı yaptığı konuşuluyordu. Ancak Ağıralioğlu, sosyal medya üzerinden İYİ Parti'ye dönmeyeceğini ve yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu açıkladı.

  • Aydın'da Jandarma Ekipleri Tarafından Uyuşturucu Kullanan 5 Şüpheli Yakalandı
    09 Nis Aydın'da Jandarma Ekipleri Tarafından Uyuşturucu Kullanan 5 Şüpheli Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yakalanan B.D., M.C.S., A.B., İ.Ç. ve G.Ö. isimli 5 şüpheli, sağlık kuruluşunda yapılan testlerde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Lapseki Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    09 Nis Lapseki Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, yeni seçilen Belediye Başkanı Atilla Öztürk başkanlığında ilk Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve 2023 Yılı Faaliyet Raporu tartışıldı.

  • Başkentteki bayram telaşı havadan görüntülendi
    09 Nis Başkentteki bayram telaşı havadan görüntülendi

    Ramazan Bayramı öncesi Ankara'da oluşan trafik ve alışveriş yoğunluğu havadan görüntülendi. Ulus semtinde uzun araç kuyrukları oluşurken alışveriş merkezleri insanlarla doldu taştı. Ankaralı vatandaşlar bayram coşkusunu ve hazırlıklarını gözler önüne serdi.

  • VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı güne düşüşle başladı
    09 Nis VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı güne düşüşle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,1 azalışla 10.684,00 puandan başladı. Nisan vadeli endeks kontratı, açılış seansında önceki normal seans kapanışın yüzde 0,1 altında 10.684,00 seviyesinden işlem gördü. Analistler, küresel pay piyasalarında, yarın ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesi temkinli bir seyir izlendiğini belirterek, bugün yurt içinde Ramazan Bayramı tatili öncesi Borsa İstanbul'da yarım gün işlem gerçekleştirileceğini söyledi.

  • Türkiye Genelinde Hava Durumu Tahmini
    09 Nis Türkiye Genelinde Hava Durumu Tahmini

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, Türkiye genelinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların özellikle Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Bitlis, Muş, Şırnak, Van'ın güney ve doğusu ile Hakkari'de kuvvetli olması tahmin ediliyor. Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı ve Orta Karadeniz'de yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise iç ve doğu kesimlerde artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak ve genel olarak mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğudan esecek, yurdun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette olacak. Marmara'nın güneybatısı ve Ege kıyılarında ise kuvvetli rüzgar (40-60 km/saat) bekleniyor. Bazı illerde ise hava durumu şu şekilde olacak: Ankara parçalı bulutlu 22, İstanbul parçalı ve az bulutlu 20, İzmir az bulutlu 25, Adana parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18, Antalya parçalı ve çok bulutlu, iç ve doğu kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24, Samsun parçalı ve çok bulutlu 15, Trabzon parçalı ve çok bulutlu 14, Erzurum çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı, yüksekleri karla karışık yağmurlu 14, Diyarbakır çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18.

  • Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ten Ramazan Bayramı mesajı
    09 Nis Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ten Ramazan Bayramı mesajı

    Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Soytürk, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu belirterek, vatandaşların trafik kurallarına uymalarını ve dikkatli olmalarını temenni etti.


Advertisement