Engelli Öğrenciye Akülü Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Engelli Öğrenciye Akülü Tekerlekli Sandalye

Engelli Öğrenciye Akülü Tekerlekli Sandalye

Çorlu'da faaliyet gösteren Özel Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Mehtap Kartal, hayırsever Neziha Yağızer'in merkezlerinde eğitim alan bir öğrenciye akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunduğunu ifade ederek kendisine...

28.02.2013 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu'da faaliyet gösteren Özel Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Mehtap Kartal, hayırsever Neziha Yağızer'in merkezlerinde eğitim alan bir öğrenciye akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunduğunu ifade ederek kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Çorlu'da faaliyet gösteren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri arasında yer alan Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin kurucusu Mehtap Kartal, ihtiyaç sahibi bir öğrencilerine hayırsever Neziha Yağızer tarafından akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunulduğunu söyledi.

Neziha Yağızer'e yardımlarından ötürü teşekkür eden Mehtap Kartal: "Hem merkezimiz hem de öğrencimiz adına hayırseverimize teşekkür ediyorum. Bu tip yardımların diğer hayırseverlere de örnek olacağını umuyorum" dedi.

(SŞ -)

28.02.2013 11: 43: 52

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Öğrenciye Akülü Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement