Engelli Okçulardan Büyük Başarı - Son Dakika
Spor

Engelli Okçulardan Büyük Başarı

Engelli Okçulardan Büyük Başarı

Altıeylül Belediyesi Atlı Okçuluk ve Savaş Sporları Derneği engelli sporcuları ETNO Spor yarışmalarında derece yaparak kürsüde yer aldılar.

21.05.2018 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıeylül Belediyesi Atlı Okçuluk ve Savaş Sporları Derneği engelli sporcuları ETNO Spor yarışmalarında derece yaparak kürsüde yer aldılar.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ETNO Spor 2018'de Geleneksel Türk Okçuluğu Engelliler Yaya Bölümü birincisi engelli sporcu Turgay Arslan ve Ümraniye 2. Geleneksel Okçuluk Yarışmasında 3. olan engelli sporcu Özhan Yörük'ü makamında kabul ederek tebrik etti.

Altıeylül Belediyesi Atlı Okçuluk ve Savaş Sporları Derneği kursiyerlerinden engelli Turgay Arslan İstanbul Yenikapı 2018 ETNO Spor Festivali'nde Engelli Yaya Atlı Okçuluk'ta birinci olurken Engelli Özhan Yörük ise Ümraniye Belediyesi tarafından 2. si düzenlenen Geleneksel Okçuluk Yarışması'nda 3. olmuştu. Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Avcı, "Bizim göğsümüzü kabartan kardeşimizi tebrik ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi, engel yürekte ve beyinde olmadığı sürece inandığınızda, çabaladığınızda başarı geliyor. Geleneksel Türk Sporlarımıza biz de belediye olarak destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Kurs eğitmeni ve Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk Spor Kulüp Başkanı Enis Yurdakök Başkan Hasan Avcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Avcı, derece alan sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Engelli Okçulardan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.


Advertisement