Engelli Umut'un Umutsuz Bekleyişi - Son Dakika
Güncel

Engelli Umut'un Umutsuz Bekleyişi

Engelli Umut\'un Umutsuz Bekleyişi

Bursa’da, omurilik kayması olan bedensel ve zihinsel engelli Umut Şahin, ameliyat için destek bekliyor.

13.05.2016 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, omurilik kayması olan bedensel ve zihinsel engelli Umut Şahin, ameliyat için destek bekliyor.

15 yaşındaki Umut Şahin, yaşından büyük acılarla mücadele ediyor. Hem zihnen, hem de bedenen engelli Umut'un omuriliğinde meydana gelen kayma hayatını tehdit ediyor. Hayattaki tek dayanağı olan oğlunun gözlerinin önünde çektiği acıya dayanamayan anne Güler Şahin, oğlunun ameliyatı için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Daha 7 aylık bebekken havale geçirerek engelli olan Umut, adı gibi geleceğe umutla bakması için bir yardım elinin uzanmasını bekliyor.

Oğluna bugüne kadar oğluna hem annelik hem de babalık yapan Güler Şahin'in tek isteği, ameliyat masraflarını karşılayacak bir hayırsever çıkması. Devletten aldığı aylık 880 lira bakım maaşı haricinde hiç bir geliri olmayan anne, o paranın da 400 lirasını kiraya veriyor. Güler Şahin, kalan parayla Umut'un tedavi masraflarını karşılamaya ve evin geçimini sağlamaya uğraşırken, bir yandan da beraber yaşadığı yaşlı annesine bakıyor.

Ne kendisi ne de ailesinin geçimi için bir yardım beklemeyen Şahin, "Tek arzum oğlumun omurilik ameliyatının bir an önce yapılması" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Umut'un Umutsuz Bekleyişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement