Engelliler, Çılgın Sedat'a 'Yılın Babası' Ödülünü Veriyor - Son Dakika
Magazin

Engelliler, Çılgın Sedat'a 'Yılın Babası' Ödülünü Veriyor

Engelliler, Çılgın Sedat\'a \'Yılın Babası\' Ödülünü Veriyor

351 Dernek adına Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu ve OnurAkayMedya, Çılgın Sedat lakaplı ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu'ya 'Yılın Babası' ödülünü veriyor.

20.11.2017 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 Aralık'ta kutlanacak Uluslararası Engelliler Günü nedeni ile Diyabetliler ve Engelliler Derneği ve 351 Dernek adına Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu, bu sene Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'a 'Yılın Sanatçısı' ödülünü vermeye hazırlanıyor. Engelliler Gençlik Komisyon Başkanı Serdar Kurtuluş, "Yıllardır usta sanatçılara gösterdiği vefa nedeni ile bu ödülü Onur Akay'a layık gördük" açıklamasında bulundu. Engelliler ayrıca, Onur Akay'ın İmtiyaz Sahibi olduğu OnurAkayMedya'ya ise 'Yılın Medyası' ve Genel Yayın Yönetmeni Umut Yılmaz'a da 'En İyi Genel Yayın Yönetmeni' ödülünü lâyık gördüler. Akay, alacağı ödülleri ve düzenledikleri ödül törenini, Business Channel Türk'te yayınlanan Nilüfer Tuba Akman'ın sunduğu, 'TD Tüketici Dostu' programında açıkladı.

ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ÇILGIN SEDAT'A 'YILIN BABASI' ÖDÜLÜ

5. yılında 'Yılın Medyası' ödülünü alacak olan OnurAkayMedya, 351 Dernek adına Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu ile birlikte sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerine ödül veriyor. 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında engelli olan oğlu Siraç Kapurtu'yu, 'evlerinin meleği' olarak gören Çılgın Sedat lakaplı ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu 'Yılın Babası' ödülüne ve eşi Özlem Kapurtu ise 'Yılın Annesi' ödülüne lâyık görüldü.

AHU TUĞBA 'ONUR ÖDÜLÜ' ALACAK

Ödül alacak isimler arasında Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin de var. Tuğba'ya 'Onur Ödülü' ve Calvin'e ise 'Yılın En İyi Genç Yazarı' ödülü verilecek. Ünlü popçu Emre Altuğ'a 'Yılın En İyi Albümü' ödülünün verileceği gecede, Ünlü şarkıcı Tuğba Özay'a 'Yılın Oyuncusu', Aykut Pala'ya 'Yılın Sunucusu' ve Kobra Murat lakaplı ünlü şarkıcı Murat Divandiler'e ise, 'Yılın En İyi İmajı' ödülü verilecek. Ödül alan gazeteci ve televizyoncular ise, 12 Aralık 2017'de Kazlıçeşme Kültür Merkezi'nde saat 19:00'da gerçekleşecek olan ödül töreninde açıklanacak ve ödülünü alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Engelliler, Çılgın Sedat'a 'Yılın Babası' Ödülünü Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement