Engelliler Kaplıca Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Engelliler Kaplıca Etkinliğinde Buluştu

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından engelli bireylerin sosyal hayata kazandırılması amacıyla kaplıca etkinliği yapıldı.

08.09.2018 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından engelli bireylerin sosyal hayata kazandırılması amacıyla kaplıca etkinliği yapıldı.

Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamada, engelli bireylerin sosyal hayata kazandırılması amacıyla yapılan etkinlikler kapsamında, engelli vatandaşların kentteki Ilıca Termal Tesislerinde kaplıca keyfi yaşadığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, engelli bireylerin sosyalleşmesi ve toplumda hak etikleri konumu almaları için sosyal etkinliklerin öneminin büyük olduğunu kaydetti.

Engelli bireyler için birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Keleşoğlu, şöyle devam etti:

"Son etkinliğimizde zihinsel, yürüme, görme ve işitme engelli vatandaşlarımız termal tesiste ücretsiz özel termal havuzda kulaç attı. Etkinliğimizde dikkatimi çeken sıra dışı bir portre vardı. Engelli gençlerin belki de hayatlarında ilk kez termal havuzda yüzme fırsatı yakalamış olmalarının sevincinin gözlerinden okunmasıydı. Engelli kardeşlerimi bu kadar mutlu görmüş olmam hayatımda nadir karşılaştığım ve duygulandığım bir anı oldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelliler Kaplıca Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement