Engellilerden Emniyet Müdürü Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Engellilerden Emniyet Müdürü Aktaş'a Ziyaret

Muş Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, kentteki Ali Kuşçu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'nda eğitim gören ve polis olmak isteyen iki zihinsel engelli öğrenciyi makamında kabul etti.

28.02.2018 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, kentteki Ali Kuşçu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'nda eğitim gören ve polis olmak isteyen iki zihinsel engelli öğrenciyi makamında kabul etti.

Muş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi'nin başlattığı "Güvenli Okul" projesi kapsamında uygulama okulunu ziyaret eden polis ekipleri, polis olmak isteyen zihinsel engelli Habip Taylan ve Hatice Koç'a polis üniforması giydirdi.

Polis araçlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelen engelli öğrenciler, Emniyet Müdürü Zafer Aktaş tarafından karşılandı.

Aktaş, engelli öğrencilerle yakından ilgilenerek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Projesi kapsamında faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:

"Projesi kapsamında birçok okul ziyaret edildi. Toplum destekli polisimiz tarafından okullarda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocuklarımıza polislik bilinci, toplumda var olma bilinci aşılandı. Bununla alakalı yapılan etkinlikler dahilinde arkadaşlarımız engelli okulumuzu da ziyaret ederek bir takım faaliyetlerde bulundular. Malum gelecekte herkes bir engelli adayı olabilir. O yüzden engelli çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız. Topluma kazandırılmaları için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Toplum destekli şubemizin faaliyetleri kapsamında her zaman engelli çocuklarımızın yanındayız ve onların topluma kazandırılması için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Biz onları seviyoruz ve her zaman onlarla beraberiz."

Aktaş, engelli öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engellilerden Emniyet Müdürü Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement