Engellileri Evlerinde Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Yerel

Engellileri Evlerinde Ziyaret Ettiler

Engellileri Evlerinde Ziyaret Ettiler

Engelliler Haftası dolaysıyla, Batman Belediyesi yöneticileri ve Tabipler Odası engellileri evlerinde ziyaret etti.

18.05.2016 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediyeden engellilere ev ziyareti

Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Tabipler Odası'nın katılımı ile Engelliler Haftası kapsamında engelli vatandaşları ve ailelerini ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Belediye Eş Başkan Yardımcısı Semra Güneş, Tabipler Odası Başkanı Doktor Zülfikar Cebe, Belediye Meclis Üyesi Sabiha Ekinci, Sosyal İşler Müdürü İrfan Yiğit ve Kent Konseyi Sekreteri Özgür Zeybek'in katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte birçok aileye ziyarette bulunuldu.

"BU HAYATLAR, BİZİM VE BÜTÜN İNSANLIĞIN SORUMLULUĞUNDADIR"

Engellerin sadece zihinde var olduğuna dikkat çeken Batman Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Semra Güneş, "Dünya'da engelli olduğu halde binlerce başarı elde etmiş insanların olduğunu biliyor, görüyor ve bunun bilincinde hareket ediyoruz. Biz herkesin birer engelli adayı olduğunun farkındayız. Şu an sağlıklı bir şekilde hayatımıza devam ediyor olabiliriz fakat hayat bize bunun sürekli böyle olacağının garantisini vermiyor. Engelli vatandaşlarımızın hayatları sadece ailelerinin sorumluluğunda değil bizim ve bütün insanlığın sorumluluğundadır. Biz bu düşünceye sıkı sıkı sarılarak onlar için bir şeyler yapmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Engellileri Evlerinde Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement