Engellilerin Asker Kınası Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Engellilerin Asker Kınası Heyecanı

Kocaeli'de 120 engelliye üniforma giydirilip asker kınası yakıldı.

10.05.2018 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de 120 engelliye üniforma giydirilip asker kınası yakıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bir restoranda düzenlenen törene, aileleriyle gelen engelliler üniformalarını giydi.

Törende, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri tarafından yapılan ritim gösterisinin ardından engelli Mustafa Karcı, asker duasını okudu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, engelli bireylere değer verdiklerini belirterek, "Sizleri önemsiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız sizi çok önemsiyor. Türkiye'de engelli kanununu ilk defa çıkaran Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah ondan razı olsun. Onlara devlet olarak, belediyeler olarak ne kadar güzel bakarsak, onları hayata ne kadar güzel hazırlarsak, engelleri eğitimle aşabilirsek dünyamızı o kadar daha güzelleştireceğiz." diye konuştu.

Etkinlikte daha sonra engellilere aileleri tarafından asker kınası yakıldı.

Törene, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mücahit Arslan, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engellilerin Asker Kınası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement