Engelsiz Bir Hayat Ve Eşit Sosyal İmkanlar İçin - Son Dakika
Güncel

Engelsiz Bir Hayat Ve Eşit Sosyal İmkanlar İçin

Beypazarı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Ankara Şubesi ortaklığıyla yürütülen proje kapsamında 30 kişilik grup Beypazarı'na geldi.

27.02.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen "Engellilerin Toplumsal Entegrasyonunun Geliştirilmesi" projesi çatısı altında geliştirdiği, "Sosyal Entegrasyon Sürecinde Herkes İçin Erişilebilir Parklar: Katılımcı Bir Revizyon Örneği" projesiyle engelsiz bir hayat ve eşit sosyal imkânlar için bir adım daha atıyor. Beypazarı Atatürk Parkı örneğinde gerçekleştirilecek proje çalışmalarıyla, ayrım yapılmaksızın tüm toplumun ortak sosyalleşme mekânlarından hep beraber faydalanmalarını sağlayarak, değerli bir örnek oluşturmayı ve bu örneğin yaygınlaşması için çaba sarf etmeyi hedefliyor.

Proje yöneticileri ve proje ekibi, yurtdışından gelen gönüllülerle birlikte bugün Beypazarı'na gelerek Atatürk Parkı'nda incelemelerde bulundular. Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp'i makamında ziyaret eden 30 kişilik grup proje değerlendirmesi yaptı.

Türkiye Sakatlar Derneği Ankara Şubesi ayrıca 2 ihtiyaç sahibi vatandaşa da toplanan mavi kapaklarla alınan bir adet akülü araç ve bir tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelsiz Bir Hayat Ve Eşit Sosyal İmkanlar İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement