Engelsiz Filmler Festivali'nin kurucuları arasında yer aldığı Be In! - Son Dakika
Güncel

Engelsiz Filmler Festivali'nin kurucuları arasında yer aldığı Be In!

Erişilebilir Festivaller Ağı'nın hazırladığı kısa film seçkisi 7. Engelsiz Filmler Festivali'nde seyircilerle buluşuyor.

09.09.2019 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da faaliyet gösteren 6 film festivali tarafından, sinemaya erişimin yaygınlaşması amacıyla kurulanBe In! Erişilebilir Festivaller Ağı, ilk ortak çalışması olarak 6 kısa filmden oluşan bir seçki hazırladı. Yönetmen Benjamin Barthélémy'nin Aydaki Fil An Elephant on the Moon, Ray Jacobs'ınDinlenmek İçin Güvenli Bir Yer A Safe Place To Rest, Mert Tugen'in Kanatları Olmayan Kuş The Bird Has No Wings, Joel Simon'un Makropolis Macropolis, Carlos De Antonio'nun KorkuMiedove Kai Stänicke'nin Soğuk Yıldız Coldstaradlıkısa filmlerinden oluşan seçki İstanbul, Eskişehir ve Ankara'da sinemaseverler tarafından takip edilebilecek.

Be In! seçkisinin Engelsiz Filmler Festivali'ndeki gösterimleri;7-9 Ekimtarihleri arasında İstanbul, Boğaziçi Üniversitesi Sinema Salonu (SineBu), 11-13Ekimtarihleri arasında Eskişehir, Yunus Emre Kültür Merkezi, 16-20 Ekimtarihleri arasında ise Ankara'da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Goethe-Institut Ankara'da gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelsiz Filmler Festivali'nin kurucuları arasında yer aldığı Be In! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement