Mahkeme Tarafından Engin Altan Düzyatan İçin Zorla Getirilme Kararı! - Son Dakika
Magazin

Mahkeme Tarafından Engin Altan Düzyatan İçin Zorla Getirilme Kararı!

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını ele geçirip şantaj yapan tutuklular hakkında devam eden davanın son duruşması görüldü. Mahkeme tarafından, tanık olan Engin Altan Düzyatan için zorla getirilme kararı verildi.

12.10.2018 21:15  Güncelleme: 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını ele geçirip şantaj yapan tutuklular hakkında devam eden davanın son duruşması görüldü. Mahkeme tarafından, tanık olan Engin Altan Düzyatan için zorla getirilme kararı verildi.

Mahkeme Tarafından Engin Altan Düzyatan İçin Zorla Getirilme Kararı!

ÜNLÜ İSİMLERE ŞANTAJ YAPILMIŞTI

Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 57 kişinin başta Instagram ve Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarını ele geçirerek 'para koparmak amacıyla şantaj' yaptığı iddia edilen 3'ü tutuklu 18 sanığın yargılandığı davaya devam edildi. Aralarında çok sayıda ünlü isimin bulunduğu 58 kişinin sosyal medya hesaplarının ele geçirilmesine ilişkin 18 sanığın yargılandığı davada, çağrıldığı halde duruşmaya gelmeyen tanık Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Mahkeme Tarafından Engin Altan Düzyatan İçin Zorla Getirilme Kararı!

NE OLMUŞTU?

Ünlü sanatçılar Tamer Karadağlı, Gamze Özçelik, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay gibi 50'yi aşkın ünlü ismin sosyal medya hesaplarını çalarak, şantaj ve tehditle para kopartan "Ducky Layne" çetesinin 14 üyesi tutuklanmıştı.

Mahkeme Tarafından Engin Altan Düzyatan İçin Zorla Getirilme Kararı!
Mahkeme Tarafından Engin Altan Düzyatan İçin Zorla Getirilme Kararı!

Son Dakika Magazin Mahkeme Tarafından Engin Altan Düzyatan İçin Zorla Getirilme Kararı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Rizeli: ABD nin süper güç olduğunu bugün bir daha görmüş olduk 8 2 Yanıtla
  • .: Adalet avrupada var niye ya.ama göçmenlere bilmem kendi vatandaşına. 1 1 Yanıtla
  • İbrahim halil: Tabiki sonuçta Türk Amerika li olsa kanunun pekte önemi yok salıver gitsin Engin şimdi hapis yatar mahkemeye gelmediya yazık ülkem kimlere kaldi 2 0 Yanıtla
  • X: Şu zorla getirilme kararı cümlesini hiç sevmiyorum.....öyle bir cümleli sanki yerde sürüye sürüye adam getiriyorlar gibi....halbuki 45 yaşındayım bu çümleyi binlerce kez duydum ama kimsenin yaka paça sürükleyerek mahkemeye götürüldüğünü duymadım.....boş kararlar boş laflar boş kanunlar. 2 0 Yanıtla
  • Xcc: Ertuğrul gazi yi kimse zorla getiremez. 0 0 Yanıtla
  • Hk: Bransonu birakin bizim adami zorla getirin 0 0 Yanıtla
  • Tahmin: Bence iğne ile zehirleyip sonrada en son olay yerinden ayrılan araçla gidip gömdüler yani orada kan izi yok zaman kaybı bence 0 0 Yanıtla
  • ............: Bizim insanlarimiz iste boyle Turk yargisi yerine de karar veriyor aman ne gidicem bana ne diyenlerdeniz isimize gelmediginde de. aman Turk yargisi soyle yok boyle yok adalet islemiyor, kardesim mahkeme cagiriyor git iste adalete yardimci ol , yok simariklik tavan yapmis malesef 0 0 Yanıtla
  • Gazipaşalı: Şikayet edenler yalanmı söylemişte tanık ifadesi gerekiyor boş beleş iş bunların yaptığı verecekleri ceza yattıklarına sayılacak zaten milleti nediye işinden gücünden alıkoyuyorlar adaletin bumu dünyaaaa 0 0 Yanıtla
  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement