Engin İpekoğlu Denizlispor'a İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

Engin İpekoğlu Denizlispor'a İmzayı Attı

Engin İpekoğlu Denizlispor\'a İmzayı Attı

TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor, teknik direktörlüğe Engin İpekoğlu'nu getirdi.

24.07.2012 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, teknik direktörlüğe Engin İpekoğlu'nu getirdi.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, yöneticiler ve Engin İpekoğlu katıldı. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, bir süredir sürdürdükleri teknik direktör arayışlarını sonlandırdıklarını belirterek, "Bugün itibariyle Engin İpekoğlu hocamızla her konuda anlaşıp, bir süreç başlatıyoruz. Engin İpekoğlu'nun Denizlispor'a katacağı çok şey olacağına inanıyoruz. Engin İpekoğlu tecrübeli bir isim. Uzun yıllar Fenerbahçe, Beşiktaş ve milli takımın formalarını giydi. Denizlispor'un daha üst sıralara taşınması açısından kulübe faydalı olacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

"ZOR BİR GÖREV ALDIM"

Denizlispor'la 1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Engin İpekoğlu, Denizlispor'un zor döneminde görev üstlenen yönetime teşekkür ederek, "Denizlispor mali anlamda sıkıntılar yaşayan bir kulüp. Bu sıkıntıları yaşayan kulübe ben de teknik direktör olarak elimi taşın altına sokmak istedim. Denizlispor'un Türkiye'de bir marka olması, benim Denizlispor'a çok şey katacağıma inanmamdan dolayı bu görevi kabul ettim. Zor bir görevi devraldık. Ligin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Kongre sürecinin uzaması, işi teknik anlamda zora soktu. Ama teknik ekip olarak çözüm üretmek için buradayız. İnşallah takımımızı mümkün olduğu kadar lige hazırlamaya çalışacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

"TRANSFERİN SAYISI 10'U GEÇEBİLİR"

Denizlispor'dan 15'e yakın futbolcunun ayrıldığını ve bu futbolculardan 7-8'nin direk 11'de oynayan oyuncular olduğunu belirten İpekoğlu, "Yapacağımız transferlerin sayısı 10'u da geçebilir. Bir süre daha Denizli'de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buradaki çalışmalarımız sırasında transfer çalışmalarını da sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Bu arda şu anda takımı çalıştıran antrenörler Kenan Atik ve Hakan Dolutaş'ın Engin İpekoğlu'nun teknik ekibinde görevlerini sürdürecekleri belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Engin İpekoğlu Denizlispor'a İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement