Engin Öztürk ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Engin Öztürk ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir?

Engin Öztürk ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir?

Geçtiğimiz yıl adı aşk dedikodularına karışan ve Engin Öztürk ile İdil Fırat ilişkisinin bitmesine sebep olduğu söylenen oyuncu Cansu Dere kimdir? Engin Öztürk ile sevgili olduğu iddia edilen Cansu Dere kimdir?

17.08.2018 10:09  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem birlikte oldukları söylenen ve 'ün, Ege'de dostlarıyla tatil yaparken çekilen bir fotoğrafta birlikte görünmeleriyle, ikilinin birlikte olduğu söylemleri tekrar gündeme geldi.

CANSU DERE KİMDİR?

, 1980 yılında Ankara'da doğdu. Yunanistan göçmeni bir aileden olan Dere, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. ITKIB' in tüm yurtdışı organizasyonlarında ülkemizi temsil eden Cansu Dere, 2002-2003 yıllarında Paris'te çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.

<a class='keyword-sd' href='/engin-ozturk/' title='Engin Öztürk'>Engin Öztürk</a> ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir?

SUNUCULUK VE EDİTÖRLÜK YAPTI

İlk sunuculuk deneyimini ''Çocuk ve Müzik'' programıyla edinen Cansu Dere, ardından 2004 yılında yayınlanan ''Türkiye'nin Yıldızları'' adlı yarışmayı sundu. ''Life Style Moda'' programında sunuculuğun yanı sıra editörlük de yaptı. 2005'te yine ''N Moda'' programının sunuculuğunu üstlendi. 2004'te Hilal Saral'ın yönettiği ''Metro Palas'' adlı diziyle oyunculuğa adım attı. Daha sonra ''Alacakaranlık'' adlı dizide Irmak Bozoğlu karakterini canlandırdı. 2005 yılında ''Güz Yangını'' dizisindeki Ceylan rolüyle dikkatleri çeken Dere, bu dönemde Çağan Irmak'ın TV filmi formatında çektiği ''Kabuslar Evi'' filminde köylü Esma karakterini oynadı. 2006-2008 yılları arasında ''Sıla'' isimli dizide başrol oynayarak popülerliğini arttırdı. 2007`de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı ''Son Osmanlı Yandım Ali'' adlı filmi 1 milyonun üstünde seyirci tarafından izlendi. 2009 yılında ''Acı Aşk'' adlı filmde rol aldı.

Engin Öztürk ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir?

''EZEL'' DİZİSİYLE POPÜLERLİĞİ ARTTI

Dere, 2009'da döneme damgasını vuran ' 'Ezel'' dizisindeki Eyşan rolü ile geniş kitlelere hitap etti. Yine 2009 yılında ''Totally Spies: Casus Kızlar Her şey Nasıl Başladı?'' filminde Alex ve Mandy karakterlerini seslendirdi. 2010'da ''Yahşi Batı'' filminde oynadı. 2011'de ''Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'' de yer aldı. 2012'de ''El Yazısı'' filminde yine başrolü üstlendi. ' 'Muhteşem Yüzyıl'' dizisinde İranlı Firuze karakteri ile yer alan Dere, son olarak 201 6 Ekim'inde ''Anne'' dizisiyle oyunculuk hayatına devam etti.

Engin Öztürk ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir?
Engin Öztürk ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir?

Son Dakika Güncel Engin Öztürk ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement