Engly ile online İngilizce öğrenmek çok kolay! - Son Dakika
Advertorial

Engly ile online İngilizce öğrenmek çok kolay!

İngilizcesini geliştirmek isteyenler için artık en önemli araçlardan bir tanesi, günün her anı yanı başımızda olan akıllı telefonlar. iOS ve Android İngilizce öğrenme uygulamaları ile ücretsiz İngilizce öğrenmek hiç bu kadar kolay olmadı. Şimdi sizlere bu uygulamalar arasında öne çıkan reklamsız İngilizce geliştirme uygulaması Engly'den bahsedelim!

25.01.2018 18:20  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Video izle, İngilizceni geliştir!

Engly, bugüne kadar bize sunulan standart İngilizce öğrenme uygulamalarından bağımsız olarak video izleyerek kelimeler ve cümleler arasında bağlam yaratmayı amaçlamış, İngilizce test ve aynı zamanda İngilizce altyazı içeren içerikler sunan bir uygulama. Engly'de İngilizce videolar izlerken söylenenleri anlamaya çalışacak, aynı zamanda videoda geçen cümleleri metin olarak görecek, anlamadığınız kelimeleri kolayca pratik yapacaksınız. Engly uygulaması, her seviyeden video ile İngilizce öğrenme niyeti taşıtan herkes için ideal bir uygulama. En önemli özellikleri de ücretsiz ve reklamsız olması…

Reklamsız ve ücretsiz İngilizce öğrenme uygulaması!

İngilizce öğrenmeye yeni başlayan, bunun yanı sıra advanced ve intermediate İngilizce seviyeleri için de uygun olan Engly ile, şu ana kadar 30 binden fazla kişi uygulama mağazalarından uygulamayı indirdi, sorunsuz bir şekilde uygulamayı kullanıyorlar ve İngilizce seviyelerini geliştiriyorlar. Eğer siz de günün belli aralıklarında, kısa sürelerde ancak etkili şekilde İngilizce öğrenmek istiyorsanız, yüzlerce İngilizce video ve bu videolar ile ilişkili İngilizce quizler içeren Engly uygulamasını App Store ve Google Play Store'dan anında indirebilirsiniz.

Ücretsiz İngilizce öğrenme uygulamaları arasında en popüler uygulamalar arasına kısa sürede giren Engly ile okulda, yolculukta, tatilde, kısacası günün her anı İngilizce geliştirmek mümkün. Akıllı telefonlarınızı sadece oyunlar ve sosyal ağlar için kullanmayın, kolay İngilizce öğrenmek için video izleyerek İngilizcenizi siz de geliştirebilirsiniz. Uzman eğitimci kadro tarafından tasarlanan ve araştırmalarla geliştirilen Engly sayesinde siz de İngilizce öğrenebilirsiniz!

Engly ile online İngilizce öğrenmek çok kolay!

Engly'nin hikayesi

Engly, 9 yıllık deneyim neticesinde gözlemlenen bir sıkıntıya çözüm olarak doğdu: Devamlılık. Öğrencilerin en büyük problemlerinden biri… Renkli Fikirler'in analiz ettiği veriler, öğrencilerin yabancı dil öğrenmenin zorluğundan sıkılması sebebiyle derslerine devam etmemeye başladığını ve çoğunluğunun yaklaşık 1.5 ay sonra eğitimi bıraktığını gösteriyordu. Öğrenciler, kelime ezberlemenin, gramer kurallarının, telaffuzun, vb. zorluklarından öylesine sıkılıyorlardı ki öğrenmeyi bırakmakla kalmayıp sadece 1 sene içinde öğrendikleri her şeyi de unutuyorlardı.

Devamlılık problemine çözüm olarak, Engly öğrencilerine videolarla eğlenirken İngilizce öğrenme imkanı getirdi. Bu yöntemle, öğrenciler ilgilerini çeken konularda videolar izleyerek sıkılmadan İngilizcelerini geliştirebiliyorlar. Ayrıca Engly'deki videolar yalnızca öğrencilerin ilgi alanlarına (film, dizi, kitap, müzik, spor…) hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda İngilizce seviyelerine (beginner, intermediate, advanced) göre ayarlanıyor. Böylece Engly, kullanıcılarına hem yenilikçi hem de eğlenceli bir İngilizce öğrenme yöntemi sunarken İngilizce dinleme, okuma ve kelime öğrenme konusunda kullanıcılarının gelişimini sağlıyor.

Engly ile online İngilizce öğrenmek çok kolay!

Engly websitesi:

Android telefonlara indirmek için:

iOS telefonlara indirmek için:

Tanıtım videosu:

Son Dakika Advertorial Engly ile online İngilizce öğrenmek çok kolay! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement