Eniştesini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eniştesini Öldürdü

Eniştesini Öldürdü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde emlakçılık, yalıtım sistemleri üzerine işyerleri bulunan Cevdet Sarıçayır, para anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı ortağı olan eniştesi Celal Öztürk'ü tabanca ile vurarak öldürdü.

17.02.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde emlakçılık, yalıtım sistemleri üzerine işyerleri bulunan Cevdet Sarıçayır, para anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı ortağı olan eniştesi Celal Öztürk'ü tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay bugün, Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. Emlakçılık, yalıtım sistemleri üzerine işyerleri bulunan Cevdet Sarıçayır ile Celal Öztürk arasında iddiaya göre borçları nedeniyle tartışma çıktı. Cevdet Sarıçayır tartışma sırasında tabancasını çıkartarak ortağı olan eniştesi Celal Öztürk'ü vurdu. Celal Özrük işyerine gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Cevdet Sarıçayır ise olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Cevdet Sarıçayır'ın kredi borçlarını ödemek için eniştesine ortak oldukları arsayı satma talebinde bulunduğunu, eniştesinin kabul etmemesi nedeniyle çıkan tartışmada sinirlenerek eniştesini öldürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eniştesini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement