Enner Valencia: Şampiyonluk yarışında önemli olan bizim ne yapacağımız - Son Dakika
Spor

Enner Valencia: Şampiyonluk yarışında önemli olan bizim ne yapacağımız

Enner Valencia: Şampiyonluk yarışında önemli olan bizim ne yapacağımız

Fenerbahçe, Süper Lig'in 38'inci haftasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

27.04.2021 18:45  Güncelleme: 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Süper Lig'in 38'inci haftasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Antrenman öncesinde golcü oyuncusu Enner Valencia, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Valencia, "Kaleye daha yakın pozisyonda oynadım. Bu durumun skora daha fazla katkıda bulunmamı sağladı. Bu bölgede oynamayı seviyorum. O bölgede oynadığım için takıma 2 golle katkıda bulundum. Bu nedenle çok mutluyum" dedi.

"2 GOL ATTIM, ÇOK MUTLUYUM"

Kasımpaşa'ya karşı çok önemli maçta en başından iyi oyun sergileyip, kazandıklarını söyleyen Valencia, "Rakip kaleye yakın oynamayı seviyorum. O bölgede oynadığım için takıma 2 golle katkıda bulundum. Bu nedenle çok mutluyum" dedi."ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPACAĞIMIZ"Şampiyonluk yarışını değerlendiren Valencia, "En önemlisi bizim ne yapacağımız, nasıl oynayacağımız. 5 maçımız kaldı. En fazlasını kazanarak işimize devam edeceğiz. Sonrasına bakacağız" diye konuştu. Emre Belözoğlu'nun göreve başlamasının ardından yeni sisteme alıştığını dile getiren Valencia, Belözoğlu ile kulübe layık olmak için en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurguladı."ALANYA'DAN GÜZEL SONUÇLA AYRILACAĞIZ"Perşembe günü oynayacakları Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına değinen Valencia, "Zorlu bir mücadeleye geldik. İyi çalıştık antrenmanda çalıştıklarımızı sahada göstereceğimize inanıyorum. En güzel sonuçla buradan ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.SARI LACİVERTLİLER HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladığı Antalya kampında Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde çalıştı. Antrenman öncesi Belözoğlu, Mesut Özil ile kısa süre görüşerek, ayağının durumu hakkında bilgi aldı. Antrenmanda Mesut Özil de takımla çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanın ilk bölümü basına açık olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Enner Valencia: Şampiyonluk yarışında önemli olan bizim ne yapacağımız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement