Ensar Muhacir El Ele Platformu'ndan Tuzla'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ensar Muhacir El Ele Platformu'ndan Tuzla'ya Teşekkür Ziyareti

Ensar Muhacir El Ele Platformu\'ndan Tuzla\'ya Teşekkür Ziyareti

Suriyeli sığınmacılara destek olmak için kurulan Kırıkhan "Ensar Muhacir El Ele Platformu" ve Suriyeli doktorlar, insanı yardımlarından dolayı Tuzla'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

09.04.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeli sığınmacılara destek olmak için kurulan Kırıkhan "Ensar Muhacir El Ele Platformu" ve Suriyeli doktorlar, insanı yardımlarından dolayı Tuzla'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Heyet, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın profesyonel yaklaşımına hayran kaldı.

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen sığınmacılara uzanan yardım elini unutmayan Suriyeliler, teşekkür için Tuzla'ya geldi.

Suriye'deki iç karışıklıktan dolayı Hatay'ın Kırıkhan ilçesine sığınan Suriyeli sığınmacılara insani destek vermek için kurulan Kırıkhan Ensar Muhacir El Ele Platformu(KEMEP) BaşkanıNuri Çaydan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Rahmi Vardı, Fuat İpek, Celal Baz ile Dr. Abdülaziz Muham El Muhammed, Dr. Abdülhamid Talip, Dr. Maan, Mühendis Hani, Müfettiş Abu Manef'ten oluşan Suriyeli heyet, Tuzla'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Heyet, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ziyaret etti.

KEMEP sözcüsü Rahmi Vardı, "Tuzla'dan gelen yardımlar Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmış ve Tuzla halkının inşallah Allah tarafından rızasının kazanmasına vesile olmuştur. Sayın Kaymakamımız, Sayın başkanımız ve ekibi işte böyle hayırlı bir yardıma imza atmışlardır" dedi.

KAYMAKAM HEYBET'TEN KARDEŞ AİLE STARTI

KEMEP heyetinin ziyaretinde kardeş aile projesi de başladı. Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Metin, Suriyeli birer aile ile kardeş aile olmayı kabul etti.

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI'NA HAYRAN KALDILAR

Kırıkhan Ensar Muhacir El Ele Platformu, yardımların toplandığı ve sevkiyatının yapıldığı Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nı da ziyaret etti. Gönül Elleri'nin hizmetleri hakkında bilgi alan, sistemi yerinde gören heyet, gönüllü sunulan hizmetteki profesyonel yaklaşıma hayran kaldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ensar Muhacir El Ele Platformu'ndan Tuzla'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement