ENTEGRA ile Satışlarınız Artsın, İş Yükünüz Hafiflesin - Son Dakika
Advertorial

ENTEGRA ile Satışlarınız Artsın, İş Yükünüz Hafiflesin

Mevcut Pazar yerlerindeki listelemiş olduğunuz ürünlerinizi alalım Entegra'ya girelim.

22.02.2018 17:49  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Entegra 'yı , , , Trendyol, Çiçeksepeti-Mizu, Zebramo, Sanalpazar, Epttavm, Akakçe ve size vereceğimiz Eticaret sitesi ile bağlayalım. Siparişleriniz anlık olarak tüm detaylarıyla Entegra'ya gelsin faturalarınızı topluca kesin. Tek tek platformlarda dolaşıp siparişlerinizi takip etmek için uğraşmayın. Ürünlerinizi Entegra'ya bir kere kolayca ekleyin anında tüm pazar yerlerinde, e-ticaret sitenizde dilerseniz fiyat karşılaştırma sitelerinde ve Google Merchant ile reklamlarda yayınlansın. Tüm stoklar otomatik olarak güncellensin. Bir platformdan ürününüz satıldığında diğer platformlarda ki stok anında değişsin. İsterseniz kendi ürünlerinizin dışında tedarikçilerinizin Xml lerini de Entegra 'ya tanımlayalım, istediğiniz kar marjlarıyla ürünler yayınlansın. Hatta dilerseniz siz tedarikçi olarak farklı satıcılara ürünlerinizi Xml ile verin.

Kısacası siz değerli zamanınızı rutin işlerle değil işinizi geliştirmek için harcayın.

ENTEGRA ile Satışlarınız Artsın, İş Yükünüz Hafiflesin

Neden Entegra?

PAZARYERİ ENTEGRASYONLARI

Entegra'ya girilen ürünleriniz N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, Akakçe, Trendyol, Çiçeksepeti-Mizu, Epttavm, Zebramo ve Sanalpazar a listelenir ve tüm siparişleriniz Entegra 'dan yönetilir.

E-TICARET B2C VE B2B ENTEGRASYONLARI

Entegra ile mevcut kullandığınız veya paketlerimiz içinde gelen Eticaret siteleriniz, pazaryeri mağazalarınızla beraber tek panelden yönetilir.

STOK SIPARIŞ VE FATURA YÖNETİMİ

Entegra'da hem ürünlerinizin stoklarını tutabilir hem de gelen siparişlerinizin Faturalarını veya E-Arşiv Faturalarını topluca kesebilirsiniz.

TEDARIKÇI XML ENTEGRASYONLARI

Entegra'ya kendi stoklarınızın dışında tedarikçilerinizin Xml'lerini de tanımlayabilir, pazar yerleri ve sitenizde otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

GOOGLE VE KARŞILAŞTIRMA SITELERİ ENTEGRASYONU

Ürünleriniz, E-ticaret sitenizden otomatik olarak Google Merchant, Cimri, Akakçe, Bilio vb. sitelerde yayınlanır. Böylece E-ticaret satışlarınızı da arttırabilirsiniz.

MUHASEBE ENTEGRASYONLARI

Muhasebe programları (Logo, Mikro, Akınsoft, Eta, Netsis, Nebim, Vega, Dia, Nethesap) ile ürün ve siparişlerinizin çift taraflı anlık entegrasyonunu sağlayabilirsiniz.

REKABET ANALIZI ILE OTOMATIK FIYATLANDIRMA

Entegra ile N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada için listelediğiniz ürünlerin Entegra tarafından rekabete göre otomatik fiyatlandırılmasını sağlayabilirsiniz.

HIZLI ÜRÜN EKLEME

Entegra'ya yeni ürün eklerken dilerseniz Resim, Açıklama vs bilgileri girmeden ürün bilgilerinin bulunduğu sitenin linkini girerek bu bilgilerin otomatik dolmasını sağlayabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA ENTEGRASYONU

Entegra ürün havuzunda bulunan ürünleriniz Instagram, Twitter, Facebook hesaplarınızda otomatik ve periyodik olarak paylaşılır, sosyal medya mağazalarınızdan aldığınız siparişler Entegraya otomatik işlenir.

Entegra ile eticarete yeni bir adım atın. Tüm ürünlerinizi tek bir panelden yöneterek tüm internet satış platformlarında ürünlerinizi listeleyin.

PAZARYERİ ENTEGRASYONLARI

Ürünlerinizi Entegra ya girin, ürünleriniz N11 Entegrasyonu, Gittigidiyor Entegrasyonu, Hepsiburada Entegrasyonu, Epttavm Entegrasyonu, Akakçe Entegrasyonu, Mizu Entegrasyonu, Çiçeksepeti Entegrasyonu, Trendyol Entegrasyonu, Zebramo Entegrasyonu, Sanalpazar Entegrasyonu ile sitelerindeki mağazalarınız aynı anda yayınlansın.

Eticaret Entegrasyonu

Entegra ya girdiğiniz ürünler mevcut internet siteniz ile de entegre olarak Opencart Entegrasyonu, Magento Entegrasyonu, Tsoft Entegrasyonu, Projesoft Entegrasyonu, Kobimaster Entegrasyonu, Ticimax Entegrasyonu, İdeasoft Entegrasyonu, Platinmarket Entegrasyonu, Shopphp Entegrasyonu ile bu alt yapılı sitelerinizde de otomatik olarak yıyınlanır ve güncellenir. Dilerseniz Entegra size ücretsiz bir eticaret sistemi de sağlamaktadır.

Sipariş Fatura Entegrasyonu

Tüm internet platformlarından gelen siparişler Entegra ya otomatik olarak düşerek tüm platformdaki ürün stokları güncellenir. Tüm gelen siparişlerin faturaları tek tuş ile toplu bir şekilde kesilebilir.

Eihracat Entegrasyonu

Entegra ya girdiğiniz ürünleri Eihracat entegrayonları ile toplu bir şekilde Rusya Ozon.ru Entegrasyonu, İran Bamilo.com Entegrasyonu, Almanya Ebay Entegrasyonu, Fransa Cdiscount.com Entegrasyonu, Ukrayna Rozetka.ua entegrasyonu ile yurtdışında ki pazaryerleri sitelerine listeleyebilir. Böylece markanızın ve ürünlerinizin globalleşmesini sağlayarak dah karlı ve daha geniş kitlelere ürün satabilirsiniz.

Erp/ Muhasebe Entegrasyonu

Muhasebe programı kullanıyorsanız Entegra muhasebe programınızdaki ürünleri otomatik olarak alarak internet sitelerine listeler ve 5 dk bir günceller. Gelen tüm siparişleri tekrar muhasebe programına otomatik olarak cari kart ve sipariş kartı açarak oluşturur. Size sadece faturayı yazdırmak kalır. Entegra aşağıdaki muhasebe programları ile entegre çalışabilmektedir.

Yeni Entegrasyonlarımız

Akınsoft Wolvox Entegrasyonu, Mikro Entegrasyonu, Logo Go Entegrasyonu, Tiger Entegrasyonu, Nebim Winner V3 Entegrasyonu, Eta Sql Entegrasyonu, Paraşüt Entegrasyonu, Sentez Entegrasyonu, Link entegrasyonu, N11pro entegrasyonu, 1V1Y Entegrasyonu, Amazon Entegrasyonu, Evidea Entegrasyonu

Son Dakika Advertorial ENTEGRA ile Satışlarınız Artsın, İş Yükünüz Hafiflesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement