Entelköy-Efeköy Çevreye, Çevreciler de Entelköy-Efeköy'e Sahip Çıktı! - Son Dakika
Güncel

Entelköy-Efeköy Çevreye, Çevreciler de Entelköy-Efeköy'e Sahip Çıktı!

Entelköy-Efeköy Çevreye, Çevreciler de Entelköy-Efeköy\'e Sahip Çıktı!

Yüksel Aksu'nun Üstlendiği, Milas'ın Pınarcık Köyü'nde Çekimleri Devam Eden "Entelköy-Efeköy" Film Setinin Konukları, Bölgede Doğayı Korumak Amaçlı Çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarıydı!

24.05.2011 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GalataFilm'in "Açık Set" olarak tasarladığı, herkesin ziyaretine açık olan çekimlere, özel bir sahne için bu kez; "Karşı Bisiklet Grubu", "Foça Çevre Ve Kültür Platformu", "Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği", "Tiyatro Evi Sokak Sanatçıları Grubu", "Büyük Anadolu Yürüyüşü", "Kozak Yaylası Çevre Koruma Derneği" katıldı.

2012 yılının başında vizyona girmesi planlanan, GalataFilm yapımı "Entelköy- Efeköy"; bir grup ekolojik aktivistin, mütevazı bir Ege köyüne yerleşerek, orada kurulması gündemde olan termik santrali engelleme çabalarının neticesinde, köylülerle aralarında geçen komik ve çarpıcı olayların öyküsünü konu alıyor. Filmin yapımcılığını; Organize İşler, Duvara Karşı, Salkım Hanımın Taneleri gibi filmlerle, Ihlamurlar Altında, Elveda Rumeli gibi dizilere yapımcı ve yönetmen yardımcısı olarak imza atan, Beynelmilel filminin yönetmeni Muharrem Gülmez ile sinemaya "Anadolu'nun Kayıp Şarkıları" belgeselinde ortak yapımcı olarak adım atan Taha Altaylı üstleniyor.

Kadrosunda, Şahin Irmak (Muhtar Ali), Ayşe Bosse (Katrin), Emin Gürsoy (Aşırı Mustafa), Recep Yener (İmam Adem), Ayla Arslancan (Kocana), Ümit Olcay (Enes), Hamit Demir (Berk) ve Engin Akın'ın (Gülnihal) yer aldığı filmin sürpriz ismi ise Nejat Yavaşoğulları. Köy halkı ise, Aksu'nun ilk filminde olduğu gibi; "Entelköy-Efeköy"de de birçok farklı rolde sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Entelköy-Efeköy Çevreye, Çevreciler de Entelköy-Efeköy'e Sahip Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement