Enver Yılmaz'dan Ünye'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Enver Yılmaz'dan Ünye'ye Teşekkür Ziyareti

Enver Yılmaz\'dan Ünye\'ye Teşekkür Ziyareti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, partisinin 20’de 20 yaptığı Ordu’da ilçelere teşekkür ziyaretlerine başladı.

31.03.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, partisinin 20'de 20 yaptığı Ordu'da ilçelere teşekkür ziyaretlerine başladı.

Fatsa'nın ardından ikinci durağı olan Ünye'ye gelen Yılmaz, Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla karşılanırken burada yaptığı konuşmada, "Ben sadece bize oy veren değil, tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım; bütün Ordu'yu kucaklayacağız" dedi.

Yılmaz'ın Ünye ziyaretine AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal, İhsan Şener, eski milletvekilleri Cemal Uysal ve Eyüp Fatsa da eşlik etti. Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile beraber vatandaşları selamlayan Yılmaz, burada teşekkür konuşması yaptı.

"İŞİMİZ SİZLERE HİZMET OLACAK"

Cumhuriyet Meydanı'nda ilk olarak konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 5 yıl boyunca gösterilen sevgi ve coşkuya layık olmak için çalışacaklarını ifade etti. Çamyar, "Sayın Başbakanımızın sizlere gönderdiği emanetlere sahip çıktınız ve bizleri hizmetkarınız olarak seçtiniz öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Sandıkların açılmasından itibaren sevgi ve coşku bizleri bekliyordu, bizler de 5 yıl boyunca bu sevgiye bu coşkuya layık olmak için çalışacağız. Tüm samimiyetimle, AK Parti'ye oy vermiş olsun olmasın, 30 Mart 2014 seçimlerinin galibi hiç şüphesiz ülkemizdir, bu millettir. Bugün bir kez daha Türkiye kazanmıştır, bugün bir kez daha demokrasi kazanmıştır, bugün bir kez daha milli irade kazanmıştır" diye konuştu.

"VERDİĞİMİZ HER SÖZÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerini seçtikleri için asla pişman olamayacaklarını ve Ordu'nun hizmete doyacağını belirtti. Yılmaz konuşmasında, "Sizlerin desteğiyle çok şükür Ordu'da 20'de 20 yaptık ve Sayın Başbakanımıza çok güzel bir hediye verdik. 20'de 20 yapacağımızı söylediğimizde elbette birileri inanmamıştı ama ben, sizler Ordu'nun 19 ilçesi inanmıştı. Ben sadece bize oy veren değil, tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım. Bütün Ordu'yu kucaklayacağız. Ordu, bizim Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ile atılımlarını devam ettirecek. İnşallah büyükşehrimizin kuruluş süreciyle birlikte ilçelerimizle koordinasyon halinde ve uyumlu bir şekilde çalışacağımızı, Ünye'de verdiğimiz her sözün takipçisi olacağımızı yerine getireceğimizi sözlerimizin geride kalmayacağını göreceksiniz" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enver Yılmaz'dan Ünye'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement