Epic Games, Detroit: Become Human'ın Geliştiricisi Quantic Dream ile Anlaştı - Son Dakika
Teknoloji

Epic Games, Detroit: Become Human'ın Geliştiricisi Quantic Dream ile Anlaştı

Epic Games, Detroit: Become Human\'ın Geliştiricisi Quantic Dream ile Anlaştı

Epic Games, Steam'e rakip olma konusunda oldukça iddialı. Şirket, PlayStation'a çıkardığı özel oyunlarla bilinen Quantic Dream ile anlaşmaya vardı.

20.03.2019 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Epic Games, Steam'in bir numaralı rakibi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. PlayStation için geliştirdiği oyunlarla bilinen Quantic Dream, oyunlarının Epic Games Store'a özel olarak bilgisayarlarda da oynanabileceğini açıkladı. Yani bilgisayar oyuncuları da artık Detroit: Become Human, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls oyunlarını oynayabilecek.

Epic Games, Detroit: Become Human'ın Geliştiricisi Quantic Dream ile Anlaştı

Şirketin Epic Games ile yaptığı anlaşma gereği her oyun, bir yıl için Epic Games'in elinde olacak. Dünya çapında milyonlarca kopya satan bu oyunlar, PlayStation konsollarına özel olarak geliştirilmişti. Quantic Dream tarafından yapılan bu hamle, hem Steam'i hem de Sony'i oldukça düşündürecek gibi görünüyor.

Quantic Dream'in CEO'su Guillaume de Fondaumiere yaptığı açıklamada "Sony Interactive Entertainment ile iş birliği yaptığımız 12 yıl için çok teşekkür ediyoruz. Yaratmamıza ve üretmemize izin verdiler. Epic ile yaptığımız bu yeni ortaklıkla birlikte ürünlerimizi daha geniş bir hayran kitlesine sunabiliriz ve bilgisayar oyuncularının da oyunlarımızdan keyif almasını sağlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Epic Games, Detroit: Become Human'ın Geliştiricisi Quantic Dream ile Anlaştı

Epic Games Store Başkanı Steve Allison ise gerçekleştirilen bu ortaklıkla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Epic Games Store'un Quantic Dream gibi bir oyun stüdyosuna ev sahipliği yapacak olması oldukça heyecan verici. Oyunları interaktif hikaye anlatıcılığı türüne öncülük ediyor ve diğer platformlara açılmaları konusunda ilk olarak Epic Games'i seçtikleri için onur duyduk."

Epic Games, yaptığı özel anlaşmalarla Steam'in en dişli rakibi olmak konusunda ne kadar iddialı olduğunu da tekrar tekrar gösteriyor. Epic Games'in bu hamlesine Steam'den bir karşılık gelip gelmeyeceğini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Epic Games, Detroit: Become Human'ın Geliştiricisi Quantic Dream ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement