Er Eğitimlerini Tamamlayan İkiz Kardeşler Birlikte Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Er Eğitimlerini Tamamlayan İkiz Kardeşler Birlikte Yemin Etti

Er Eğitimlerini Tamamlayan İkiz Kardeşler Birlikte Yemin Etti

Ezine 3. Jandarma Er Eğitim Taburu'nda acemi eğitimlerini yapan ikiz kardeşler yemin törenine de birlikte katıldı

13.09.2013 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine 3. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığında acemi eğitimlerini yapan ikiz kardeşler Hüseyin ve Hakkı Güngör, düzenlenen törenle yemin etti.

Ezine 3. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığında, 1993/3 tertip acemi askerlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Törende, acemi eğitimlerini tamamlayan askerlerin daha önce vatani görevini Çanakkale 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı ile Ezine Kışlasında yapan baba, kardeş ve dedelerine plaket verildi.

Ezine Kaymakamı Ali Fuat Atik ve Belediye Başkanı Halil Büyükerol ile Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Tamer Bilecan, aynı bölükte asker olan ikiz kardeşler Hüseyin ve Hakkı Güngör ile babaları Muammer Güngör'e, plaket ve belgelerini verdi.

Baba Muammer Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de 1984/2 tertip olarak acemi eğitimini Çanakkale 116. Jandarma Er Eğitim Alayında yaptığını belirtti.

"Bugün bir baba olarak çok gururluyum" diyen Güngör, "2 evladımı aynı anda askere göndermenin ve ikisinin de yemin törenlerini beraberce yapmanın gurur, onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Bir erkek evladım daha var. İnşallah zamanı gelince onu da kutsal vatan görevini yapmak üzere asker ocağına göndereceğim. Allah bütün askerlerimizi korusun" dedi.

İkiz kardeşler de aynı birlik ve bölükte askerlik yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bu önemli günümüzde ailemizin de yanımızda bulunması bizleri çok mutlu etti. Daha önce babamızın da bu şehirde askerlik yapması çok güzel, mutluluk verici bir tesadüf" diye konuştular. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Er Eğitimlerini Tamamlayan İkiz Kardeşler Birlikte Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement