Er Meydanına Kırmızı Dipli Mum ile Davet - Son Dakika
Spor

Er Meydanına Kırmızı Dipli Mum ile Davet

Er Meydanına Kırmızı Dipli Mum ile Davet

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir protokolünü 15 ve 16 Ağustos’ta yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri’ne kırmızı dipli mum ile er meydanına davet etti.

13.08.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir protokolünü 15 ve 16 Ağustos'ta yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri'ne kırmızı dipli mum ile er meydanına davet etti.

Geçen hafta Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret eden Başkan Yılmaz, "Biz insanı, aileyi, toplumsal değerleri olduğu gibi tarihi ve kültürel mirasımızı yaşatmayı da bir borç bildik ve hizmet anlayışımızın merkezine yerleştirdik. Kurtdereli Mehmet Pehlivan gibi bir değeri miras aldık. Bu değerimize dünyaya örnek teşkil edecek şekilde sahip çıkmak en büyük arzumuz" açıklamasında bulundu.

Balıkesir ziyaretlerini Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, 2015 güreş ağası Hüseyin Adın ve Kurtdereli Güreşleri Tertip Komitesi ile birlikte gerçekleştiren Başkan Yılmaz, sırasıyla Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, Vali Mustafa Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Bölek, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İlhan Arslan, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ve Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler'i kırmızı dipli mum ile güreşlere davet etti.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler ziyaretlerin finalini ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile yaptı. Başkan Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret ederek güreşlere davet eden Başkan Yılmaz, ziyaretini "Balıkesir siyasetinin baş pehlivanı ve Kurtdereli Güreşleri'nin ev sahibi sayın Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a davetlerimizi sunduk" diyerek sosyal medya üzerinden de paylaştı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Er Meydanına Kırmızı Dipli Mum ile Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement