Erbaa'da ulaşım kolaylığı - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da ulaşım kolaylığı

Erbaa\'da ulaşım kolaylığı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde otogardan Niksar, Tokat ve Amasya'ya yolcu taşımacılığı yapan şehirlerarası minibüsler ilçe merkezindeki yazıhanelerden yolcu almaya başladı.

12.06.2019 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde otogardan Niksar, Tokat ve Amasya'ya yolcu taşımacılığı yapan şehirlerarası minibüsler ilçe merkezindeki yazıhanelerden yolcu almaya başladı.

Erbaa ilçesinde 1 Ağustos 2016 yılından itibaren otogara çekilen Niksar, Tokat ve Amasya'ya yolcu taşıyan minibüsler Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'ün talimatı ile tekrar şehir merkezinde faaliyetlerine başladı Başkan Karagöl, minibüslerin otogardan ilçe ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapması nedeniyle vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine çalışma yaptıklarını ifade ederek, "Yapılan bu uygulama halkımızın yakın il ve ilçelere olan seyahatlerinde sıkıntılara sebep oluyordu. Peygamber efendimizin hadisi şeriflerinde söylediği gibi 'Müjdeleyin, nefret ettirmeyin, kolaylaştırın zorlaştırmayın' ilkesi gereği bizim yönetim anlayışımız, zorlaştırmak değil kolaylaştırmak olduğundan çevremizdeki yakın il ve ilçelere gidecek olan minibüslerin artık ulaşım firmalarının şehir dışında ki otogarımızdan değil, şehir merkezinde ki yazıhaneleri önünden hareket etmeleri yönünde bir karar aldık. Bundan böyle hemşerilerimizin 'otogara nasıl ulaşabilirim?' gibi bir derdi düşüncesi olmayacak. Ulaşım firmaların merkez yazıhanelerinde rahatlıkla Niksar, Tokat ve Amasya'ya seyahatlerini yapabilecekler" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erbaa'da ulaşım kolaylığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement