Ercan Kazaz TOSFED Başkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Otomobil

Ercan Kazaz TOSFED Başkan Adaylığını Açıkladı

Ercan Kazaz TOSFED Başkan Adaylığını Açıkladı

Türk ralli tarihinin efsane pilotlarından Ercan Kazaz, TOSFED'in Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa adaylığını açıkladı.

27.06.2013 09:00  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1986 yılında başladığı motorsporları kariyeri boyunca 4 kez Türkiye Ralli Şampiyonluğu, 1 kez Balkan Ralli Şampiyonluğu, 1 kez Türkiye Pist Şampiyonluğu ve 1 kez de Türkiye Ralli Super 1600 Şampiyonluğu elde eden Ercan Kazaz, 2012 sezonu sonunda aktif sporculuk hayatına ara verip, Demir Berberoğlu yönetiminde Asbaşkanlık görevine başlamıştı. Mayıs ayında delegelerin aldığı olağanüstü genel kurul kararı sonrası yönetim kurulu ve yedek üyelerle birlikte istifa eden Kazaz, bu kez başkan olarak spora hizmet etmek amacı ile 4 Temmuz 2013 günü Ankara'da düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde adaylığını açıkladı. KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYOR

Muhalif grup tarafından delegelerden imza toplanması sonucu olağanüstü genel kurula gidilmesi üzerine, yaratılan kaos sonrası koltuk sevdalısı olmadıklarını kamuoyuna göstermek ve sporcuların bu işe tepkisini çekmek için istifa ettiklerini açıklayan Kazaz, "Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz' diyerek başkanlığa aday olduğunu belirtti. HEDEF SPORCULAR ve KULÜPLERE DESTEK

"Elbette sporda vizyon değişti ve bu Demir Berberoğlu'nun fikri katkısıdır. Bizler de bu fikre bazı rötuşlar yaparak, sporun esas öğesi olan amatörlere yönelik uygulamalar sayesinde start sayılarını arttırdık. Yaptığımız radikal kural değişiklikleri ve yarattığımız TOSFED Ralli Kupası formatı sayesinde, amatörlere artan destek ve motivasyonla 80 otomobilli kayıtlara hızlıca ulaştık. Daha yapacağımız çok şey de var. SON SÖZ DELEGELERİN

TOSFED Başkan adayı Ercan Kazaz; "Artık sandık ortada ve söz sporcuların da iradesini hisseden delege arkadaşlarımızda? Bu kez vicdanlarıyla 5 saniye bile olsa baş başa kalarak, ya değişimin devamı lehine oy verecekler, ya da son 12 senedir bu sporun dümeninde olup "benim yeni fikirlerim var o zaman uygulayamadım' diyen eskinin temsilcisi ile 2004 senesinden sonra büyük çöküşün yaşandığı günlere hızlı bir şekilde dönüp, sporun bir pistin etrafına indirgenmesi için oylarını kullanacaklar...' açıklamasını yaptı.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Ercan Kazaz TOSFED Başkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Fiat Topolino: Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor
    22:33 Fiat Topolino: Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

    Fiat, mikro elektrik araç sektörüne yeni bir soluk getirmek için Topolino modelini tanıttı. Aracın başlangıç versiyonu 449 bin 900 TL, Plus donanımı ise 479 bin 900 TL olarak belirlendi. Tamamen elektrikli olan aracın motor gücü 6 kW, maksimum hızı 45 km/h ve sürüş menzili 75 kilometre olarak açıklandı. Fiat Topolino, Türkiye'de Citroen Ami'ye alternatif bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

  • Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi
    21:08 Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Vatandaşlar yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken, polis ve itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

  • Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi
    17:17 Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi

    Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, T.T. idaresindeki otomobil ile V.T.'nin kullandığı pikap çarpıştı. Kazada sürücü V.T. ile yolculardan H.A. ve A.A. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

  • Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
    17:09 Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan motosiklet savrularak kaldırımda yürüyen bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve yaralanan anne ile çocuk hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Volvo, Son Dizel Motorlu Otomobilini Üretti
    16:35 Volvo, Son Dizel Motorlu Otomobilini Üretti

    İsveç asıllı otomobil üreticisi Volvo, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada artık dizel motorlu otomobiller üretmeyeceğini belirtmişti. Şirketin Torslanda fabrikasında üretilen son dizel motorlu Volvo otomobilin modeli ise XC90 oldu. Volvo, gelecek yıllarda tüm satışlarını elektrikli otomobillerle gerçekleştirmeyi hedefliyor.

  • Erzurum'un İspir ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    15:10 Erzurum'un İspir ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde, Afganistan uyruklu Hossiyn Mohammadi (26) idaresindeki otomobil, Yeni Panayır Alanı'nda şarampole devrildi. Kaza sonucunda ağır yaralanan sürücü, İspir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  • Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor
    14:13 Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor

    Hollanda'da Çin yapımı elektrikli araç sayısı son üç yılda beş kat arttı. BYD Louwman'ın Genel Müdürü, BYD'nin Avrupa pazarında önemli bir rakip olduğunu belirtti. Avrupa'nın elektrifikasyona geçişiyle yeni enerjili araçların parlak bir geleceği bekleniyor.

  • Çorum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı
    13:51 Çorum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

    Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil inşaat alanına daldı
    13:00 Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil inşaat alanına daldı

    Tuzla Yayla Mahallesi'nde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir BMW marka araç sürücüsü, inşaat alanına daldı. Sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen bir kadın ise ölümden kıl payı kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti
    12:59 Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazanın fark edilmesi üzerine olay yerine giden vatandaşlar ve sağlık ekipleri müdahale etti ancak sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement