Erciş Kaymakamı Baran'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Erciş Kaymakamı Baran'a Veda Yemeği

Erciş Kaymakamı Baran\'a Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle İzmir'in Bayındır ilçesine atanan Erciş Kaymakamı Barboros Baran'a veda yemeği verildi.

09.09.2014 12:20  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciş'te kaymakamlık personelleri, iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından, İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle İzmir'in Bayındır ilçesine atanan Erciş Kaymakamı Barboros Baran'a veda yemeği verildi.

İlçedeki bir düğün salonunda verilen yemeğe katılan Baran, 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremin ikinci haftasından bu yana Erciş'te vatandaşlara hizmet vermeye çalıştığını ve deprem süresince yanlarında olduğunu bildirdi.

Devletin ve hükümetin, ilçenin yaraları sarmak için büyük kaynaklar aktardığını, emek verdiğini anımsatan Baran, şöyle konuştu:

"Dönemin Başbakanı, şimdi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bize büyük destek veren tüm bakanlarımıza teşekkür ederim. Erciş, 170 bin nüfusuyla Doğu Anadolu'nun en büyük ilçesi. Belki bu fırsatta bütün Erciş'in gönlünde yatan il olma hayali değerlendirilebilirdi. Erciş'in önünün açılması, ilerlemesinin devam etmesi adına kentsel dönüşüm projesinin muhakkak yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada başta biz idarecilere, siyasilere, sivil toplum kuruluşlarımıza çok büyük görevler düşüyor."

Tayininin çıktığı günden bu yana farklı duygular içinde olduğunu, ilçeyle duygusal bir bağ kurduğunu ve ayrılacağı için gözlerinin dolduğunu dile getiren Baran, tüm ilçe halkına hakkını helal ettiğini söyleyerek, onlardan da helallik istedi.

Yemeğe Van Vali Yardımcısı İbrahim Dündar, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mustafa Ataberk, Erciş Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çiçek, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, Erciş Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Altun, AFAD İl Müdürü Cafer Geyik,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciş Kaymakamı Baran'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement