"Erciyes Film Festivali" Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

"Erciyes Film Festivali" Ödül Töreni

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 5.Erciyes Film Festivali'nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

26.04.2012 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 5. Erciyes Film Festivali'nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

İletişim Fakültesi Süleyman Çetinsaya Konferans Salonu'nda yapılan ödül törenine, Vali Mevlüt Bilici, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, törende yaptığı konuşmada, bu tür etkinlikleri düzenlemenin zor olduğunu belirterek, "Okulumuzu yaptıran ve bu etkinliği düzenlememizi sağlayan Süleyman Çetinsaya'ya teşekkür ediyorum. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz festival, geleceğin film yönetmenlerini yetiştirmektedir. Bu etkinliği düzenleyen fakültelerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. 9 yıllık fakülte olmamıza rağmen Türkiye'ye mührünü basmış bir okuluz. Bunda katkısı olan öğrencilerimi kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Hayırsever işadamı Süleyman Çetinsaya ise yaptıklarının fazla büyütülmemesini isteyerek, "Biz her zaman okulun ve öğrencilerin arkasındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin iyi bir eğitim alarak okulu bitirmesi bizi gururlandırır. Yeni binanızda yapılan her etkinlik önemlidir. Bu festivalde bunlardan en önemlisidir. Festivalde başarılı olan olmayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurmaca dalında birinciliği "Bisiklet" isimli filmiyle Serhat Karaaslan, ikinciliği "Yabancı" isimli filmiyle Bilal Çakay, üçüncülüğü "İs" filmiyle Musa Ak elde etti.

"Facebook beğeni ödülünü" ise "Kara Kar" isimli filmiyle Seyid Çolak aldı.

Belgesel dalında "Hala" filmiyle Veysel Akşahin birinci, "Dom" isimli filmiyle Halil Aygün ikinci, "Büyük Aşıklar" isimli filmiyle Nagihan Çakar ve

"45 Gün" isimli filmiyle Ömer Güneş üçüncü oldu.

Halil Aygün "Dom" isimli filmiyle aynı zamanda "Facebook beğeni ödülünün de sahibi oldu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Erciyes Film Festivali' Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement