Erciyesspor: En Geç Cumartesi Yeni Hocamız Göreve Başlamış Olur - Son Dakika
Güncel

Erciyesspor: En Geç Cumartesi Yeni Hocamız Göreve Başlamış Olur

Mehmet Özdilek'in istifasıyla boşalan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörlük görevi için mavi siyahlı kulübe, menajerler aracılığıyla çok sayıda yerli ve yabancı teknik direktör adayı önerildi.

26.03.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Özdilek'in istifasıyla boşalan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörlük görevi için mavi siyahlı kulübe, menajerler aracılığıyla çok sayıda yerli ve yabancı  teknik direktör adayı önerildi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un yarın veya en geç cumartesi günü yeni teknik direktörünü Kayseri'ye getirileceği  bildirildi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kulübünde Başkan Ziya Eren ve kulüp yöneticilerine Güvenç Kurtar, Ziya Doğan, Cihat Aslan, Fatih Tekke,  Mustafa Uğur, Mehmet Şimşek Özkeş, Mehmet Bulut, yabancı olarak Portekiz, Alman, İtalyan teknik adamlar ve Elvir Baliç'in de aralarında bulunduğu isimler önerildi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kulübü Genel Menajeri Nuhkan Rüzgar, "Kulüp Başkanımız Ziya Eren ve bizlere çok sayıda teknik direktör adayı öneriliyor. Başkan Eren, yarın İstanbul'a giderek, görüşmeleri orada sürdürecek. Sanıyorum en geç cumartesi gününe kadar yeni çalıştırıcımız göreve başlamış olur. Kayseri Erciyesspor olarak ligden henüz birilerinin söylediği gibi umudumuzu kesmiş değiliz. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyesspor: En Geç Cumartesi Yeni Hocamız Göreve Başlamış Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement