Erciyesspor, Kapanmaktan Genç Yönetimle Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Erciyesspor, Kapanmaktan Genç Yönetimle Kurtuldu

Erciyesspor, Kapanmaktan Genç Yönetimle Kurtuldu

KAYYUMA kalan 84 yıllık Kayseri Erciyesspor'un bugünkü olağanüstü kongresinde eski sportif menajer Nuhkan Rüzgar başkanlığında genç isimlerden oluşan yönetim kurulu, kulübü kapanmaktan kurtardı.

21.11.2016 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYYUMA kalan 84 yıllık Kayseri Erciyesspor'un bugünkü olağanüstü kongresinde eski sportif menajer Nuhkan Rüzgar başkanlığında genç isimlerden oluşan yönetim kurulu, kulübü kapanmaktan kurtardı.

Daha önce yapılan olağanüstü kongrelerde, Süper Lig'den PTT 1'inci Ligi'ne, sonra da 2'nci Lig'e kırmızı gruba kadar sürüklenen Kayseri Erciyesspor'da yönetime aday çıkmayınca Kayseri 2'nci Sulh Hukuk Mahkemesi, kulüp müdürü Bülent Dener, teknik direktör Rıdvan Çeçen ve kulüp menajeri Nuhkan Rüzgar'ı kayyum olarak atamıştı.

Kayyum heyetinin Hürriyet Yeniköy Tesisleri'nde düzenlediği bugünkü olağanüstü kongresinde kayyum heyetinden Bülent Dener ile Rıdvan Çeçen hazır bulundu.

Genel kurulda oluşturulan divana kulüp üyesi Rıfat Dayıoğlu liste vererek takımın eski genel menajeri Nuhkan Rüzgar başkanlığında yönetime talip olduklarını söyledi.

Kulüp yönetimine başka aday olmaması halinde liste yapacaklarını söyleyen amigo Mehmet İncialan, bu gelişmeler üzerine hazırladıklarını listeyi çekerek, "Kulübe talip çıkmıştır. O nedenle mavi siyahlı kulüp kapanmasın diye hazırladığımız listeyi geri çcekiyoruz" dedi.

Daha sonra Nuhkan Rüzgar başkanlığındaki 9 kişilik liste oylamaya sunuldu. Çoğunluğa bakılmaksızın yapılan olagünüstü kongrede, şehir dışında olduğu için genel kurula katılamayan eski sportif direktör Nuhkan Rüzgar başkanlığındaki yönetim kurulu göreve getirildi. Nuhkan Rüzgar, başkanlığındaki Kayseri Erciyesspor'un yönetim listesi Rıfat Dayıoğlu, Şahin Göksu, Furkan Milli, Yavuz Soner Coşkun, Gökhan Göksu, Oğulcan Karahan, Selahattin Sözduyar ve Serkan Göksu'dan oluştu.

Yönetim kurulu adına konuşan Rifat  Dayıoglu, kulübün kapanmaması adına gençlerden oluşan bir grupla yönetime talip olduklarını söyledi. Kongrede ayrıca, Kayserili bakan, milletvekili, belediye başkanları ve işadamlarına nazire yapılarak, çeşitli bakanlar, bir çok ilin milletvekili ve belediye başkanlarına spora yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür edildi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyesspor, Kapanmaktan Genç Yönetimle Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement