Erdal Beşikçioğlu, Emrah Serbes İçin İlk Kez Konuştu - Son Dakika
Magazin

Erdal Beşikçioğlu, Emrah Serbes İçin İlk Kez Konuştu

Suçlu olduğunu itiraf ettiği trafik kazasının ardından tutuklanan Emrah Serbes için ilk kez konuşan Erdal Beşikçioğlu, "Kazayı duyunca en az Emrah kadar üzüldüm" dedi.

21.10.2017 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Behzat Ç.'nin yeniden ekrana gelmesi planlanırken, senarist Emrah Serbes trafik kazasına karıştı. 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından ünlü senarist hapse girdi. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Posta gazetesine verdiği röportajda merak edilen soruları yanıtladı.

"BENİM İÇİN DEĞERLİ BİR İNSANDIR"

Erdal Beşikçioğlu Dizinin akıbeti ile ilgili soruya "Elim bir kaza var ortada. Emrah'ın ruhsal durumuna bağlı. Emrah'ın durumunu bilemiyorum... Ne manadadır, nasıl bir dünyanın içindedir. Benim için Behzat Ç.'nin yazarıdır ve değerli bir insandır. Hoş bir edebiyat adamıdır. Tanrı ona yazması için yetenek vermiş, o da yazmış. Eseri çıkaran o. Biz sadece onun sözcüklerinin vücut bulmasını sağlayanlarız. Behzat Ç.'yi başkasına yazdırıp, oynayalım demek doğru olmaz. Gücü zaten yazarında saklıydı." yanıtını verdi.

"EN AZ EMRAH KADAR ÜZÜLDÜM"

Beşikçioğlu haberi öğrenince hissettiklerini ise "Kazayı duyunca en az Emrah kadar üzüldüm. Daha fazla konuşmak istemiyorum." sözleriyle özetledi...

Erdal Beşikçioğlu, Emrah Serbes İçin İlk Kez Konuştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Erdal Beşikçioğlu, Emrah Serbes İçin İlk Kez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement